KAYSERİSPOR ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDI

KAYSERİSPOR ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDI

DEMİR GRUP SİVASSPOR 1-3 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 27.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Demir Grup Sivasspor´a konuk oldu. Karşılaşma Kayserispor´un 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

Spor Toto Süper Lig´in 27.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Demir Grup Sivasspor´a konuk oldu. Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Koray Gençerler, Çağlar Uyarcan ve Ahmet Narçin hakem üçlüsü görev yaptı.

Karşılaşma Sivasspor´un santrası ile başladı. 16.dakikada Kayserisporlu Hüseyin altı pas çizgisi üzerinde topa elle müdahale edince maçın hakemi Koray Gencerler penaltı noktasını gösterdi. Sivasspor´da Kone´nin kullandığı penaltı atışında top kaleyi bulmadı.

25. dakikada Kana kazandığı topu sürüp ceza sahasına girmeden kaleye şut çekti. Kaleci Ali topa hakim oldu. 30.dakikada Atila´nın ceza sahası içerisine ortaladığı topu Chery ağlarla buluşturdu ve skor 1-0 oldu. 33.dakikada Atila´nın ortasında ceza sahasının dışında sol çaprazda topla buluşan Chery uzun şutu ile kendinin ve takımının 2. golünü kaydetti. 45.dakikada Deniz´in pasında topla buluşan Hüseyin´in yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 3-0 oldu. İlk yarı Kayserispor´un 3-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Mücadelenin ikinci yarısı Kayserispor´un santrası ile başladı. 60.dakikada Deniz Türüç atak yönüne göre sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan şansını denedi, ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaştı. 84.dakikada Sivasspor´da Erdoğan Yeşilyurt topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve mücadele Kayserispor´un 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

Böylece Kayserispor puanını 36´ya çıkartarak ligde emin adımlarla ilerleyişine devam etti.

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak