KAYSERİSPOR ÜÇÜNCÜDE DE MAĞLUP

KAYSERİSPOR ÜÇÜNCÜDE DE MAĞLUP

KAYSERİSPOR 0-2 FREİBURG

İstikbal Mobilya Kayserispor´da 2.etap kamp çalışması devam ederken, sarı-kırmızılı ekip 75 dakika oynadığı üçüncü hazırlık maçında Freiburg ile karşılaştı. Mücadele Freiburg´un 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor, Avusturya´da kamp programı kapsamında 3.hazırlık maçını yaptı. Freiburg ile karşılaşan temsilcimiz 75 dakika oynanan karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Sarı-kırmızılı ekip karşılaşmaya, Lung, Atilla, Ayman, Poulatin, Lopez, Djedje, Ziya, Boldrin, Yasir, Mensah ve Bilal ilk on biri ile çıktı. 75 dakika oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Freiburg takımının 17.dakikada Jonathan ile kaydettiği gol bu yarıdaki tek gol olarak kayıtlara geçti. İkinci yarıda biraz daha toparlanmış olarak oyuna başlayan temsilcimizde dengeler yapılan değişikliklerle değişse de 65.dakika Freiburg´dan Nils´in attığı golle karşılaşmayı Kayserispor 2-0 mağlup kapamış oldu.

İstikbal Mobilya Kayserispor, dördüncü ve son hazırlık maçında ise 30 Temmuz Salı günü yerel saatle 20.00´da (TSİ 21.00) İtalyan ekip Genua ile Brixen Stadyumu´nda oynayacak.

HABER: MURAT TURP



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev