KAYSERİSPOR ?UMUT´ BESLİYOR

KAYSERİSPOR ?UMUT´ BESLİYOR

KAPTAN GOL KRALLIĞI İÇİN İDDİALI

Süper Ligde 2017-18 sezonunun ilk yarısı sona ererken,  oynanan toplam 153 maçta 461 gol atıldığı belirlendi. En golcü takım Galatasaray olurken, Kayserispor 25 gol sayısında kaldı. Kayserispor´un gol yollarındaki en büyük silahı ise kaptan Umut Bulut.

Süper Lig´in geride kalan ilk yarısında oynanan 153 karşılaşmada toplam 461 gol atıldı. Kayserispor, ilk yarıyı 5.sırada tamamlarken, rakiplerine 25 gol attı. Kalesinde ise 18 gol gören Kayserispor´da Kaptan Umut Bulut, attığı 9 golle gol krallığında da ilk 5 futbolcu arasına girmeyi başardı.

Gol Krallığı listesinde 14 gole ulaşan Adıs Jahovıc, Bafetıbı Gomıs ve Burak Yılmaz´ın ardından Vagner Sılva De Souza 10 gol ve Umut Bulut 9 golle yer aldı.

17 haftada atılan gollerin 317´sinin ayakla, 80´inin kafayla, 52´sinin ise penaltı atışlarından kaydedildiği 12 golü ise futbolcuların kendi ağlarına gönderdiği açıklandı. Maç başına gol ortalaması 3,01 olurken bu rakamın Avrupa´nın büyük liglerinden bile daha yüksek olduğu tespit edildi. Ligin ilk yarısında oynanan 153 maçın 145´inde en az bir kez gol olurken 8 karşılaşmadan ise gol sesi çıkmadı. Galatasaray, 37 golle ligin en golcü takımı olurken, Fenerbahçe 34 golle ikinci sırada yer aldı. Kayserispor ise 25 golle bu takımları takip etti. En az gol atan takımlar ise 14 golle Karabükspor, 16 golle Konyaspor ve 19 golle Antalyaspor oldu. Ligin en fazla gol sesi 5.haftasında 35 golle yükseldi. En az gol ise 13.haftada atıldı. 13.hafta karşılaşmalarında toplam 18 gol kaydedildi.

Haber: Murat Turp


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti