KAYSERİSPOR UZATMADA GÜLDÜ

KAYSERİSPOR UZATMADA GÜLDÜ

ORHANGAZİSPOR 2 - 3 KAYSERİSPOR

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur eleme maçları başladı. Kayserispor, ikinci tur maçında uzatmalarda bulduğu gol ile Orhangazispor´u 3-2 yenmesini bildi.
Orhangazispor-Kayserispor karşılaşması, Orhangazi İlçe Stadyumu´nda oynandı. Saat 15:00´da başlayan karşılaşmada, hakem Sarpar Barış Saka düdük çaldı. Kayserispor´un 18 kişilik kadrosunda Umut Bulut, Kana Biyik ve Mabiala yer almadı. Welliton ve Nakoulma ise yedekler arasında yer aldı. Kayserispor 15.dakikada Umut Sönmez, 76.dakikada Levent Gülen ve 110.dakika da Welliton ile gole ulaşırken, Orhangazispor 12.dakikada Furkan Çakırca ve 81.dakikada Serdar Gökkaya´nın ayağından goller buldu.
Karşılaşma Orhangazi´nin başlama vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın ilk sarı kartı 5.dakikada Orhangazisporlu Yasin Elmas´a çıktı. Maça etkili başlayan Kayserispor oldu. Ancak sarı-kırmızılı ekip, 12.dakikada Orhangazisporlu Furkan Çakırca´nın golü ile 1-0 geriye düştü. Aradan 3 dakika geçmişti ki Kayserispor, Umut Sönmez´in ayağından bulduğu golle skoru 1-1´e getirdi. 26.dakikada Orhangazisporlu Yasin Elmas, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekti, kaleci Muammer Yıldırım kurtardı. 39.dakikada Kayserisporlu Alain Traore, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını denedi ancak top dışarı çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve ilk yarı 1-1 berabere sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısı Kayserispor´un başlama vuruşu ile başladı. İkinci yarıya etkili başlayan taraf ev sahibi ekip, Orhangazispor oldu. 70.dakikada Orhangazispor, Gökhan Kaya ile gole yaklaştı. Kaya´nın çektiği şut direkten döndü. 74.dakikada daha önce sarı kart gören Miladin Stevanovic, ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı. 76.dakikada Levent Gülen´in attığı golle Kayserispor, 2-1 öne geçti. 81.dakikada Orhangazispor Serdar Gökkaya´nın golü ile skoru 2-2´ye getirdi. Karşılaşmanın normal süresinde başka gol sesi çıkmadı ve maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikasını ilk 15 dakikasında karşılıklı ataklar oldu ancak gol sesi çıkmadı ve 2-2 sonuçlandı. Uzatmanın ikinci yarısının 110.dakikasında Welliton attığı golle takımını 3-2 öne geçirdi. 114.dakikada Orhangazisporlu oyuncu Ceyhun Yazar kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Kayserispor karşılaşmayı 3-2 kazanarak bir üst tura yükselen taraf oldu.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı