KAYSERİSPOR UZATMALARDA BOYUN EĞDİ

KAYSERİSPOR UZATMALARDA BOYUN EĞDİ

FENERBAHÇE 1-0 KAYSERİSPOR

Kayserispor, Türkiye Kupası son 16 karşılaşmasında Fenerbahçe´ye konuk oldu. Karşılaşma Fenerbahçe´nin uzatmalarda bulduğu golle 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu ve Fenerbahçe, Türkiye Kupası´nda çeyrek finale yükselen taraf oldu.
Spor 1 Giriş
Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçları başladı. Haftanın açılış maçında Kayserispor, Fenerbahçe´ye konuk oldu. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu´nda oynanan karşılaşmayı, hakem Serkan Çınar yönetti. Fenerbahçe´ye çeyrek finale taşıyan golü 113.dakikada Diego attı.
Karşılaşmaya Fenerbahçe başladı. 8.dakikada, Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Robin Van Persie´nin ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Nani, penaltı noktasının hemen gerisinden aşırtma bir vuruş yaptı ancak top çok az farkla direğin dibinden auta çıktı. 19.dakikada Kayserispor ceza yayının hemen gerisinden Diego Biseswar kaleye şutunu çekti ancak top Simon Kjaer´den geri döndü. 36.dakikada, Şener Özbayraklı´nın sağ kanattan arka direğe doğru açtığı ortasına iyi yükselen Ozan Tufan kafa vuruşunu yaptı ancak kaleci Abdulaziz Demircan son anda topu kornere çelmeyi başardı. 44.dakikada, Abdulaziz Demircan´nın kısa düşen pasında araya giren Volkan Şen pasını ceza sahası içi sol tarafındaki Robin Van Persie´e attı. Van Persie kaleci ile karşı karşıya kaldıktan sonra yerden şutunu çekti fakat Abdulaziz Demircan bu şutu ayaklarıyla kurtardı. Dönen top tekrar Robin Van Persie´nin önünde kaldı. Van Persie tekrar şutunu çekti ancak top doğrudan auta çıktı. İlk yarı, 0-0 eşitlikle son buldu.
İkinci yarıya Kayserispor başladı. 61.dakikada, Caner Erkin sol kanattan ortasını ön direğe doğru gönderdi. Bu noktada Robin Van Persie topun gelişine ayağıyla şutunu çekti ancak bu şut doğrudan auta çıktı. 80.dakikada, Josef De Souza´nın kafa pasıyla ceza sahasının hemen gerisinde tam cepheden Caner Erkin topun gelişine sol ayağıyla çok sert bir şut çekti ancak kaleci Abdulaziz Demircan son anda köşeye giden topu kornere çelmeyi başardı. Hakem Serkan Çınar, 90 dakikanın son düdüğünü çaldı ve maç uzatmalara gitti. 97.dakikada, ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Lazar Markovic aşırtma bir vuruş denedi ancak son anda kaleci Abdulaziz Demircan topu kornere çelmeyi başardı. İlk uzatma devresi, golsüz eşitlikle sona erdi. 110.dakikada, Deniz Türüç ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 113.dakikada, Fenerbahçe Diego ile uzatmalarda 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe, Türkiye Kupası´nda çeyrek finale yükselen taraf oldu.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı