KAYSERİSPOR YENİ TRANSFERLERİNİ TANITTI

KAYSERİSPOR YENİ TRANSFERLERİNİ TANITTI

SAĞLAM, ?ŞAMPİYONLUK HAYAL DEĞİL?

Kayserispor yeni transferleri Sakıb Aytaç, Bilal Başacıkoğlu, Hasan Hüseyin Acar ve Bernard Mensah için imza töreni düzenledi. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, ?Şampiyonluk hayal değil´ dedi.

Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde düzenlenen imza törenine, Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, yöneticiler, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı. Kadir Has Tesisleri´nde toplanan taraftarlar uzun süre Başkan Erol Bedir´e, Ertuğrul Sağlam´a ve futbolculara tezahüratta bulundu.

Bu çoşkulu karşılama için taraftara teşekür eden Erol Bedir, ?Önümüzdeki ayın 4´ünde stadımızda, bir önceki seneden daha muhteşem, sanatçıların katılacağı bir sezon açılışı yapacağız.? dedi. Bomba gibi bir Kayserispor geliyor diye vurgu yapan Bedir, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Sezon biter bitmez transfer çalışmalarımızı yapmaya başladık. İmkansızı başarabilecek durumdayız. Hocamız geldiğinde 4 ya da 5 oyuncu transfer etmeyi düşünüyorduk. Hocamızla görüştüğümüzde transfer konusunda görüşlerimizin örtüştüğünü gördük. Sonuçta hocamızın ilk sıralara yazdığı 4 oyuncuyla anlaştık ve imzalarını attırdık.?

Daha sonra taraftarların coşkulu tezahüratları ile  Kayserispor´un Atletico Madrid´den kiraladığı Mensah, Eskişehirspor´dan Hasan Hüseyin Acar, Antalyaspor´dan Sakıb Aytaç ve Feyenord´dan transfer ettiği Bilal Başaçıkoğlu kendilerini sarı kırmızılı renklere bağlayan imzayı attılar.

İmzalar atıldıtan sonra konuşma yapmak için platforma çıkan Ertuğrul Sağlam, şunları kaydetti: ?Şampiyonluk hayal değil. Sezon öncesinde bizi böyle motive edip, en üst seviyeye getirdiniz. Bu coşku ve samimiyet sürsün. Bu tezahüratlar ve bu coşku gelecek kupaların ve şampiyonluğun habercisidir. Türk futboluna altın harflerle geçecek bir başarıyı yaşatacak kulübe geldim. Her şey Kayserispor için.?

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak