KAYSERİSPOR YENİLMİYOR

KAYSERİSPOR YENİLMİYOR

SİVASSPOR 0-0 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 16. haftasında Medicana Sivasspor´a deplasmanda konuk olan Kayserispor, mücadeleyi 0-0 tamamlayarak yenilmezlik serisini bu haftada sürdürdü. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan taraflar ise mücadeleyi değerlendirdiler.

Spor Toto Süper Lig´in 16. haftasında Kayserispor, deplasmanda Sivasspor´a konuk oldu. Karşılaşma başladığı gibi golsüz beraberlikle tamamlanırken, Kayserispor yenilmezlik serisini bu haftada sürdürmeyi başardı.
Karşılaşmaya ev sahibi ekip Sivasspor´un vuruşu ile başlandı. 5.dakikada Cicinho´nun sağ kanattan ceza sahasına ortasında Eneramo´nun kafa vuruşu kaleci Abdullaziz´de kaldı. 23.dakikada sol kanatta Ömer´in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında topa iyi yükselen Mijailovic´in kafa vuruşu kaleci Setkus´da kaldı. 33.dakikada sol kanattan Ömer´in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Yakubu´nun kafa vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Setkus kontrol etti. 43.dakikada Ömeri´n sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kaleci Setkus gole izin vermedi. Dönen topu tamamlamak isteyen Biseswar meşin yuvarlağı üstten auta gönderdi. İlk yarı 0-0´lık eşitlikle tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına ise Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. 55.dakikada Yakubu´nun ceza sahası dışından yerden şutunda kaleci Setkus topu kornere çeldi. 59.dakikada sağ kanattan Burhan´ın ortasında Beykan´ın kafa vuruşunda top kaleci Abdullaziz´de kaldı. 90.dakikada Eneramo´nun kullandığı serbest vuruşta kaleci Abdullaziz topu kontrol etti. Karşılaşmada başka pozisyon olmayınca mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı ve puanlar paylaşıldı. Kayserispor, Sivasspor deplasmanından da 1 puan ile dönerken, yenilmezlik serisini de sürdürmüş oldu.
KAFKAS, ?TÜRKİYE´NİN EN ZOR DEPLASMANIYDI?
Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sivasspor deplasmanının kendileri için Türkiye´nin en zor deplasmanından biri olduğunu belirterek ?Türkiye´nin en zor deplasmanından alınan bir puan önemli. Sivasspor kadrosuyla, şehrin yapısıyla hakkettiği yerde değil. Oyunda kendimizi geliştirdiğimiz yönlerimiz vardı fakat bu maçta biraz geriye gittik. Özellikle oyun anlayışında baskı yapma konusunda, pres yapma konusunda sıkıntılarımız oldu. Sezon başında en genç kadroyu oluşturan takımlarda bir tanesi bizdik. Takım olmak ile kadro oluşturmak arasında büyük bir fark var. İkinci devre avantajımız var içeride oynayacağımız 8 tane takım bize denk takımlar kazanabileceğimiz maçlar var. Biz bu ligi korkusuz bir yerde bu yıl bitirmek istiyoruz? dedi.
BURUK, ?3 PUANI HAK ETMİŞTİK AMA OLMADI?
Ev sahibi ekip Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise karşılaşma sonrasında basın toplantısına katılarak, Kayserispor karşısında üç puanı hak edecek bir futbol ortaya koyamadıklarını ve kötü oyunla aldıkları bir puanın iyi olduğunu söyledi. Buruk, "Sahaya çıkarken üç puana odaklanmıştık. Maçın başında bunu hissettik, bunu yaşadık. Ama maçın geneline baktığımızda üç puanı hak edecek bir futbol ortaya koymadık. Maçın başında on dakikalık periyotta iyi başladık. Daha sonra zaman zaman oyunu rakibin hakimiyetine verdik. Aatif bizim için çok önemli, onun yokluğunu aradık. Hücum hattında ilk defa onsuz oynadık" dedi.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti