KAYSERİSPOR YİNE ÇUVALLADI

KAYSERİSPOR YİNE ÇUVALLADI

TRABZONSPOR 4-0 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 28.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Trabzonspor´a konuk oldu. Karşılaşma Trabzonspor´un 4-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Şenol Güneş Spor Kompleksi´nde oynanan karşılaşmada, Ali Palabıyık, Serkan Olguncan ve İbrahim Çağlar Uyarcan hakem üçlüsü görev yaptı. Kayserispor bu maçta aldığı sonuçla ilk 5 hedefinde de uzaklaşmış oldu. 

Karşılaşma Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip Trabzonspor oldu. 29.dakikada sol kanattan topla birlikte ceza alanı içine giren Artem Kravets vuruş açısını kaybettikten sonra pasını geriye doğru Şamil Cinaz´a çıkardı. Şamil Cinaz, ceza yayı gerisinden sol ayağıyla müthiş bir şut çıkarttı, ancak kaleci Onur Kıvrak aynı güzellikte topu kornere çelmeyi başardı. 40.dakikada Şamil Çinaz´ın pasıyla ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Ryan Mendes, sol ayağıyla çok sert vurdu, ancak kaleci Onur Kıvrak soluna giden topu çelmeyi başardı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Trabzonspor´un santra vuruşu ile başladı. 53.dakikada Trabzonspor, Abdülkadir Ömür´ün golüyle maçta 1-0 öne geçti. 62.dakikada Trabzonspor, Yusuf Yazıcı´nın golüyle farkı 2´ye çıkarttı. 66.dakikada Trabzonspor, Burak Yılmaz´ın golüyle skoru 3-0´a getirdi. 76.dakikada Trabzonspor, Burak Yılmaz´ın golüyle skoru 4-0 yapıyor. Karşılaşmanın sonuna 2 dakikada uzatma süresi eklendi. Başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Trabzonspor´un 4-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Ligin 29.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Gençlerbirliği´ni konuk edecek. Trabzonspor ise Osmanlıspor´a konuk olacak.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak