Kayserispor 38 Puana Takıldı

Kayserispor 38 Puana Takıldı

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, 38 puanda takıldı. 5 haftadır kazanamayan sarı-kırmızılı ekip, Göztepe maçı ile yeniden galibiyetle tanışmak istiyor.

Süper Lig’de 32.hafta heyecanı, 8-9-10-11 Nisan’da oynanacak karşılaşmalarla yaşanacak. Temsilcimiz Kayserispor, 32.haftada Göztepe’ye konuk olacak.

38 puana ulaşan Yukatel Kayserispor, burada takıldı ve 5 haftadır kazanamıyor. Son olarak Fenerbahçe’ye 4-0 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, Göztepe karşılaşmasını kazanarak kendine gelmek istiyor. Temsilcimiz, deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Perşembe günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kayserispor, hazırlıklarını Cuma günü sonlandıracak ve İzmir’e gidecek. 32.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 38 puanla 15.sırada yer alırken Göztepe ise 27 puanla 18.sırada yer alıyor.

Göztepe-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 9 Nisan Cumartesi günü Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da oynanacak olan karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu, Mustafa Sönmez ve Serkan Çimen hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı