KAYSERİSPOR, 90+3’TE YIKILDI

KAYSERİSPOR, 90+3’TE YIKILDI

ÇAYKUR RİZESPOR 3-2 HES KABLO KAYSERİSPOR

Süper Lig’in 31.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Çaykur Rizespor’a konuk oldu. Karşılaşma HES Kablo Kayserispor’un 3-2’lik mağlubiyeti ile sonuçlandı.

Çaykur DİDİ Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Ali Palabıyık, Serkan Olgunca ve Mehmet Cem Satman hakem üçlüsü görev yaptı. Zorlu 90 dakika Çaykur Rizespor’un 3-2’lik üstünlüğü ile son buldu.

11. dakikada sağ taraftan Orhan’ın pasında topla buluşan Samudio’nun vuruşunda seken top filelerle buluştu ve skor Rizespor adına 1-0 oldu. 32. dakikada ceza sahasının dışından Orhan’ın HES Kablo Kayserispor’da Mensah’a yaptığı faul nedeniyle serbest vuruş kullanan Angelo meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve 1-1 oldu. 44. dakikada HES Kablo Kayserispor’da ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören Mensah’ın çektiği şut Çaykur Rizespor defansı tarafından engellendi. Mücadelenin ilk yarısından başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-1 berabere son buldu.

55.dakikada Diego Angelo, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekti, kaleci Tarık Çetin kurtardı. 75.dakikada Daha önce sarı kartı bulunan Gustavo Campanharo, maçın hakeminden ikinci sarı kartını gördü ve oyundan ihraç edildi. 87.dakikada Artem Kravets penaltıdan attığı golle HES Kablo Kayserispor’u 2-1 öne geçirdi. 90.dakikada Çaykur Rizespor, Denis ile aradığı golü buldu ve skor 2-2 oldu. 90+3.dakikada Çaykur Rizespor’da Fernandes takımını öne geçiren golü attı ve skor 3-2 oldu. Mücadele Rizespor’un 3-2’lik üstünlüğü ile son bulurken Kayserispor bu mağlubiyetle yeniden düşme hattına girmiş oldu.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı