KAYSERİSPOR ADINI SON 16 TURUNA YAZDIRDI

KAYSERİSPOR ADINI SON 16 TURUNA YAZDIRDI

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşma Kayserispor’un 4-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Alper Akarsu, Osman Gökhan Bilir ve Deniz Caner Özaral hakem üçlüsü görev yaptı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Yukatel Kayserispor oldu. Sarı-kırmızılı ekip, 4.dakikada penaltı atışı kazandı. Penaltıyı kullanan İbrahim Akdağ, topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. 28.dakikada Gökhan Sazdağı, ceza sahası içerisine ortalanan topa iyi yükseldi, kafa vuruşunu yaptı ve Kayserispor’u 2-0 öne geçiren golü attı. Devam eden dakikalarda karşılıklı ataklar olsa da Yukatel Kayserispor, devre arasına 2-0 önde girdi.

Yukatel Kayserispor, 60.dakikada skoru 3-0’a taşıdı ancak gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. 84.dakikada Kayserispor Cardoso’nun golü ile 3-0 öne geçti. 88.dakikada Gavranoviç’in golü ile Kayserispor 4-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skorunu belirledi. Bu galibiyet ile Yukatel Kayserispor, adını son 16 turuna yazdırdı. Mücadeleyi Başkan Berna Gözbaşı ile yeni transfer Bertolacci beraber izledi.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’