KAYSERİSPOR ANKARA’DA KAYIP

KAYSERİSPOR ANKARA’DA KAYIP

GENÇLERBİRLİĞİ 2-1 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR

Süper Lig’in 11.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Karşılaşma Gençlerbirliği’nin 2-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Ali Şansalan, Candaş Elbil ve Salih Mazlum hakem üçlüsü görev yaptı.

Karşılaşma Gençlerbirliği’nin santra vuruşu ile başladı. 14.dakikada Gençlerbirliği, Giovanni Sio’nun golüyle maçta öne geçti. Erdem Özgenç’in pasıyla topla buluşan Giovanni Sio, uzak mesafe olmasına rağmen hafif sağ çaprazdan sol ayağıyla şutunu çekti. Savunmada Aymen Abdennour’un kafasından seken top kaleci Silviu Lung’un bakışları arasında filelerle buluştu. 31.dakikada Yasir Subaşı, ceza alanı içine girmeden sol çaprazdan şutunu çekti ancak top kaleci Ertaç Özbir’in üzerine gitti. 43.dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor, Pedro Henrique ile golü buluyor ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Gençlerbirliği’nin 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı İstikbal Mobilya Kayserispor’un santrası ile başladı. 55.dakikada Miguel Lopes’in sağ kanattan ortasında Emmanuel Adebayor’dan önce Flavio Ramos kafayla topu ceza alanı dışına uzaklaştırdı. 71.dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor, Emre Demir’in golüyle maçta eşitliği sağladı. Ceza alanı içine doldurulan topu Nurettin Korkmaz bekletmeden penaltı noktasına doğru çıkardı. Savunmadan seken topu iyi kontrol eden Emre Demir, altıpasın solundan yaptığı düzgün vuruşla topu filelerle buluşturdu. 81.dakikada Gençlerbirliği, Bogdan Stancu'nun golüyle maçta bir kez daha öne geçti. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Gençlerbirliği’nin 2-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

HABER: ŞEVKET TEKİN



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı