KAYSERİSPOR, BEŞİKTAŞ’A HAZIRLANIYOR

KAYSERİSPOR, BEŞİKTAŞ’A HAZIRLANIYOR

SARI-KIRMIZILI EKİP, GÜNÜ TEK ANTRENMAN İLE TAMAMLADI

Süper Lig’in 16.haftasında Yukatel Kayserispor, Beşiktaş’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Süper Lig’de 16.hafta karşılaşmaları, 10-11-12-13 Aralık’ta oynanacak. 16.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Beşiktaş’a konuk olacak.

Geride kalan haftada önce Türkiye Kupası’nda tur atlayan Yukatel Kayserispor, ligde ise Antalyaspor’u mağlup etti. Alınan iki galibiyetle moral depolayan temsilcimiz, hafta sonunda Beşiktaş’ı da mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile devam ettirdi. Yukatel Kayserispor, günü tek antrenman ile tamamladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Oyuncuların antrenman boyunca bir hayli hırs ve neşeli oldukları da gözlendi. Temsilcimiz, Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını Çarşamba günü yapacağı antrenman ile sürdürecek. Antalyaspor karşılaşmasında kart gören Gavranoviç ve Kolovetsios, Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyecek. Öte yandan, Yukatel Kayserispor’un Ganalı oyuncusu Bernard Mensah, ameliyat sonrası Kayseri’ye geldi. Tecrübeli oyuncunun tedavisine Kayseri’de devam edilecek.

Beşiktaş-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 12 Aralık Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak. Her iki ekip içinde büyük önem taşıyan bu karşılaşma 19:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı