KAYSERİSPOR, FENERBAHÇE’Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ

KAYSERİSPOR, FENERBAHÇE’Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ

PETRESCU, “FENERBAHÇE’DEN PUAN YA DA PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ”

Süper Lig’in 21.haftasında HES Kablo Kayserispor, Fenerbahçe’ye konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekipte hazırlıklar devam ederken Teknik Direktör Dan Petrescu, yaptığı açıklamada, ‘Fenerbahçe’den puan ya da puanlar almak istiyoruz” dedi.

Süper Lig’de 21.hafta karşılaşmaları, 23-24-25 Ocak’ta oynanacak. HES Kablo Kayserispor, 21.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe’ye konuk olacak.

Başakşehir galibiyetinin ardından ara vermeden Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Kayserispor, Perşembe günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Dan Petrescu gözetiminde yapılan antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Başakşehir karşılaşmasında forma giyen oyuncular yenileme antrenmanı yaparken, diğer oyuncular ise antrenmanın ilk bölümünü salonda gerçekleştirdiler.

Antrenman öncesi kameralar karşısına geçen Teknik Direktör Dan Petrescu, şöyle dedi: “Başakşehir’e karşı çok önemli ve kritik bir galibiyet aldık. Daha da doğrusu oyuncular, kalplerini ve ruhlarını ortaya koyarak mücadele ettiler. Bu galibiyet bize Alibec’i kaybetmemize neden oldu. Ne kadar sürer bilmiyorum ama Alibec bizimle 1 kaç hafta olmayacak. Başakşehir karşılaşmasının tek olumsuz tarafı Alibec’in sakatlanmasıdır. Geriye kalan her şey iyiydi. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe, şampiyonluk için yola çıkan bir takımdır. Son haftalarda da çok iyi mücadele ediyorlar. Biz, her maça aynı ruhla ve mücadele hırsı ile çıkacağız. Bu karşılaşmadan da bu puan ya da puanlar almak istiyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı