KAYSERİSPOR GALİBİYETE ODAKLANDI

KAYSERİSPOR GALİBİYETE ODAKLANDI

KAYSERİSPOR-MALATYA MAÇI, CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 16:00’DA

Süper Lig’in 18.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’de 18.hafta karşılaşmaları, 9-10-11 Ocak’ta oynanacak. 18.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Yeni Malatyaspor’u konuk edecek.

11 haftalık galibiyet hasretini Denizlispor’u mağlup ederek sonlandıran HES Kablo Kayserispor, Malatyaspor’u da mağlup ederek üst sıralara çıkmak istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, Malatya karşılaşması öncesinde son antrenmanın yeni teknik direktörü Dan Petrescu gözetiminde yaptı. Tecrübeli hoca, ilk olarak oyuncuları ile tanıştı ve Malatya karşılaşmasına ilişkin oyuncularına yapmaları gerekenleri anlattı. Öte yanda, Malatya karşılaşmasında kart cezalı Pedro forma giyemeyecek. 18.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 13 puanla 20.sırada yer alıyor. Yeni Malatyaspor ise 21 puanla 10.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-Yeni Malatyaspor karşılaşması, 9 Ocak Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Erkan Özdamar, Ahmet Narinç ve Mustafa Sönmez hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı