KAYSERİSPOR GALİBİYETE ODAKLANDI

KAYSERİSPOR GALİBİYETE ODAKLANDI

SARI-KIRMIZILI EKİP, TAKTİK ÇALIŞIYOR

Süper Lig’in 32.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-Göztepe’yi konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekipte tek hedef ise karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.

Süper Lig’de milli ara Salı günü oynanacak olan karşılaşma ile son bulacak ve yeniden gözler Süper Lig’e çevrilecek. Süper Lig’de heyecan, 32.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 32.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-Göztepe’yi konuk edecek.

Hamza Hamzaoğlu ile yeni bir yapılanmaya giden HES Kablo Kayserispor, aralıksız bir şekilde 32.haftada oynanacak Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz, hazırlıklarını pazartesi günü yaptığı antrenman devam etti. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda teknik direktör Hamzaoğlu, oyuncuları ile yakından ilgilendi. Hamzaoğlu ve ekibi, Göztepe’yi avlayacak planı da hazırladı. Taktik ağırlıklı yapılan çalışmalarda oyunu sık sık duruduran tecrübeli hoca, oyuncularına sert uyarılarda bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, Göztepe karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. 32.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 31 paunla 16.sırada yer alıyor. Göztepe ise 39 puanla 10.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-Göztepe karşılaşması, 3 Nisan Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli mücadele saat 13:30’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı