KAYSERİSPOR, GAZİANTEP MAÇINA HAZIR

KAYSERİSPOR, GAZİANTEP MAÇINA HAZIR

GAZİANTEP-KAYSERİ MAÇI, CUMARTESİ SAAT 16:00’DA

Süper Lig’in 19.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Gaziantepspor’a konuk olacak. Hazırlıklarını tamamlayan HES Kablo Kayserispor, maç saatini bekliyor.

Süper Lig’de 19.hafta karşılaşmaları, 15-16-17-18 Ocak’ta oynanacak. 19.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor, maç saatini bekliyor.

Yeni teknik direktörü Dan Petrescu ile Gaziantep karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan temsilcimiz, Cuma günü hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Geride kalan 2 haftayı galibiyetle tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmayı da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak olan HES Kablo Kayserispor’da 6 futbolcu forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden kaleci Silviu Lung, Ömer Uzun, Denis Alibec, İlhan Depe, sakatlığı geçen ancak maç eksiği olan Karahan Yasir Subaşı ve lisansı askıya alınan Miguel Lopes Gaziantep FK maçında takımdaki yerini alamayacak. 19.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 16 puanla 18.sırada yer alıyor. Gaziantep Futbol Kulübü ise 31 puanla 4.sırada yer alıyor.

Gaziantep Futbol Kulübü-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 16 Ocak Cumartesi günü Kalyon Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Halil Umut Meler, Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı