Kayserispor, Giresun’a hazırlanıyor

Kayserispor, Giresun’a hazırlanıyor

Başkan Gözbaşı, "Hedefe tam yol ileri"

Süper Lig’de bu hafta sahasında Giresunspor’u ağırlayacak olan Yukatel Kayserispor’da futbolcular hazırlıklarına başladılar. Maç öncesinde çeşitli açıklamaların yapıldığı kulüpte Başkan Berna Gözbaşı, hedefleri doğrultusunda ilerleyeceklerini ve başarıl çıtalarını yükselteceklerini ifade etti.

Geçen hafta İstanbul’da çalışmalar yaparak burada iki önemli maç oynayan Yukatel Kayserispor’da futbolcular Galatasaray maçı sonrasında ilimize dönerek tesislerinde çalışmalarına bir günlük aranı ardından yeniden başladılar.

Cumartesi günü Kadir Has’ta oynanacak olan maçta alacakları sonucun ligdeki durumları açısından da önemli olduğunu belirten futbolcular, galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını belirterek yönetime mesaj verdiler.

Yukatel Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı da, geçen hafta alınan sonuçlarının kendileri açısından önemli olduğunu ve bir eşiğin geçildiğini ifade ederek, "Son bir haftada iki önemli maç oynadık. İstanbul'da bu önemli maçlardan alnının akıyla çıkan futbolcularımızı, teknik yönetimi, tüm Yukatel Kayserispor camiasını tebrik ediyorum. Başarı çıtamızı yükselteceğiz. Hedefimizi gerçekleştirme adına yolumuza başarılarla devam edeceğiz" dedi.

Haber: Mustafa Gürbüz



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti