Kayserispor gözünü lidere dikti

Kayserispor gözünü lidere dikti

Süper Lig’in 29.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, lider Galatasaray’a konuk olacak. Temsilcimiz, karşılaşmadan galip ayrılarak üst sıralara tırmanışını sürdürmek istiyor. 

Süper Lig’de 29.hafta karşılaşmaları, 14-15-16 Nisan’da oynanacak. Haftanın açılış karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Galatasaray’a konuk olacak. 

Kupada Fenerbahçe’ye kaybetse de ligde Ümraniyespor’u mağlup ederek moral depolayan ve puanını 44’e yükselten Yukatel Kayserispor, bu maçın ardından Galatasaray maçının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını Çarşamba günü yaptığı antrenman ile devam etti. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Taktik ağırlıklı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Teknik Direktör Çağdaş Atan, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Temsilcimiz, Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını Perşembe günü yapacağı antrenman ile sonlandıracak. 29.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 44 puanla 7.sırada yer alırken Galatasaray ise 62 puanla zirvede yer alıyor. 

Galatasaray-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 14 Nisan Cuma günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak. Karşılaşma saat 20:30’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı