KAYSERİSPOR GÜNÜ İZİNLİ TAMAMLADI

KAYSERİSPOR GÜNÜ İZİNLİ TAMAMLADI

GAZİANTEP HAZIRLIKLARI SALI GÜNÜ BAŞLAYACAK

Süper Lig’in 17.haftasında Gaziantep’i konuk edecek olan Yukatel Kayserispor, günü izinli tamamladı. Sarı-kırmızılı ekipte Gaziantep hazırlıkları salı günü başlayacak.

Süper Lig’de 16.hafta geride kaldı. 16.hafta mücadelesinde Beşiktaş’a 4-2 mağlup olan Yukatel Kayserispor, pazartesi gününü izinli tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip, 17.haftada oynayacağı Gaziantep karşılaşmasının hazırlıklarını salı günü yapacağı antrenman ile başlayacak.

15. haftada 9 kişi ile Antalyaspor’u 2-0 mağlup eden Yukatel Kayserispor, 16.hafta mücadelesinde Beşiktaş’a karşılaşmanın son 10 dakikasında mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından ilimize dönen sarı-kırmızılı ekip, pazartesi gününü izinli tamamladı. Temsilcimiz, ligin 17. hafta karşılaşmasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Yukatel Kayserispor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına salı günü Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde yapacağı antrenman ile başlayacak. Beşiktaş mağlubiyetini unutturmak isteyen Karaman ve öğrencileri, Gaziantep karşılaşmasında galibiyet hedefliyor.

Yukatel Kayserispor-Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması, 19 Aralık Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti