Kayserispor ile Beşiktaş 52. randevuda

Kayserispor ile Beşiktaş 52. randevuda

Süper Lig’in 35.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Beşiktaş’ı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’de 35.hafta Fenerbahçe-Gaziantep ve Giresunspor-Adana Demirspor karşılaşması ile başladı. 35.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Beşiktaş’ı konuk edecek.

Hafta başında bu yana Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor, cumartesi günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. İki ekip 52. kez birbirine üstünlük kurmaya çalışacak. Geride kalan 51 maçta  Beşiktaş 30, Kayserispor 12 galibiyet aldı, 9 müsabaka da berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Kayserispor 54 gol atarken Beşiktaş ise 86 gol kaydetti.

İki ekip, Kayseri'de bugüne kadar Süper Lig maçlarında 25 kez karşılaştı. Bu maçlarda 10 kez Kayserispor kazanırken 9 kez Beşiktaş kazandı. 6 maç da berabere bitti. Kayseri'deki maçlarda sarı kırmızılılar 34 gol atarken siyah beyazlı ekip ise 26 gol attı. Geçen sezon Kayseri’de oynanan lig maçı Beşiktaş 2-0 kazanırken ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı ev sahibi ekip 4-2 kazanmıştı. 35.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 43 puanla 14.sırada yer alırken Beşiktaş ise 51 puanla 7.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Beşiktaş karşılaşması, 1 Mayıs Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Erkan Özdamar, Samet Çiçek ve Ergin Gözütok hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’