KAYSERİSPOR İLE GALATASARAY 51. RANDEVUDA

KAYSERİSPOR İLE GALATASARAY 51. RANDEVUDA

KARŞILAŞMA ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 20:00’DA

Kayserispor, Süper Lig’de oynayacağı Galatasaray ile ligde 51. kez karşılaşacak. Geride kalan maçlarda İstanbul ekibinin 32'ye 3 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Süper Lig’in 6. haftasında Kayserispor Çarşamba günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak. Ligde geride kalan haftalarda İstanbul ekibi 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda 8 puan aldı. Kayserispor ise 2 galibiyet ve 1’er mağlubiyet neticesinde 7 puan kazandı.

Kayserispor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 50 kez birbirlerine rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Cimbom, 32 kez sahadan galip ayrılırken, Kayseri ekibi ise 3 defa rakibini mağlup edebildi. 15 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan’ın toplam 112 golüne, Kayserispor 38 golle yanıt verdi. Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda ise Galatasaray deplasmanda 3-0 kazandı. Galatasaray, Kayserispor karşısında ligdeki en farklı galibiyetini ise 2015-2016 sezonunda İstanbul'da 6-0’lık sonuçla aldı.

Kayserispor-Galatasaray karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ile Serkan Çimen yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Kadir Sağlam yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak