KAYSERİSPOR İŞİ İMZA AŞAMASINA GETİRMEDEN AÇIKLAMIYOR!

KAYSERİSPOR İŞİ İMZA AŞAMASINA GETİRMEDEN AÇIKLAMIYOR!

Kayserispor yönetimi transfer konusunda oldukça dikkatli davranıyor. Transferi tam netleşmeyen isimleri açıklamayan yönetim isimleri imza aşamasına getirdikten sonra açıklayacaklarını belirtti. Diğer yandan Göztepeli Halil konusunda da İzmir temsilcisi ol

Geçtiğimiz sezon transfer konusunda yapılan hatalar yüzünden sezonu iyi değerlendiremeyen sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor bu sefer işi baştan sıkı tutuyor. İlgilendikleri isimleri sır gibi saklayan sarı-kırmızılı yöneticiler işi imza aşamasına getirmeden duyurmamaya özen gösteriyorlar.

 

ORTAKÖYLÜOĞLU “TRANSFERDE CİDDİ MESAFE KAT ETTİK”

 

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şuan kulüp olarak birçok ülkede futbolcularla görüşmelerimiz var. Almanya, Hollanda ve İngiltere'de takip edilen ve görüşmeler yapılan futbolcularla ilgili ciddi mesafe kat ettik. Bu transferler sonuçlanırsa kulüp olarak çok iyi bir kadroya sahip olacağız. Ancak transferde son noktayı koyarak, sözleşme imzalanmadığı takdirde bu transferin gerçekleştiğini duyuramazsınız. Biz bu aşamayı bekliyoruz."dedi.

 

GÖZTEPELİ HALİL’DEN OLUMSUZ CEVAP

 

Teknik Direktör Şota’nın da şuanda yurt dışında olduğunu ve ülkesi Gürcistan’da hem tatil yaptığı hem de oyuncu baktığı iddia edildi. Bir ara Kayserispor’un adı Dinamo Tiflis’in Gürcü kalecisi Goerge Loria ile anılmıştı. Diğer yandan yerli oyuncu konusunda ise Kayserispor da yöneticiler Göztepe'nin bu sezon vitrine çıkarttığı ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen genç orta saha oyuncusu Halil Akbunar’a yönünü çevirdi. Göztepeli yönetimin devre arasında A-2 takımından alarak profesyonel yaptığı 18 yaşındaki futbolcuya talip olan Kayserispor’un menajerler aracılığıyla transfer teklif ettiği ancak Göztepe yönetiminin 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç Halil'i satmayı düşünmediği için teklife olumlu yanıt vermediği iddia edildi. (spor servisi)

 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı