KAYSERİSPOR, İSTANBUL YOLCULUĞU CUMARTESİ GÜNÜ

KAYSERİSPOR, İSTANBUL YOLCULUĞU CUMARTESİ GÜNÜ

SARI-KIRMIZILI EKİP, HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Süper Lig’in 16.haftasında Yukatel Kayserispor-Beşiktaş’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını cumartesi günü tamamlayacak ve aynı gün havayoluyla İstanbul’a gidecek.

Süper Lig’de 16.hafta, Altay-Hatayspor karşılaşması ile başladı. 16.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Beşiktaş’a konuk olacak.

Hafta başından bu yana Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor, ilimizdeki son antrenmanını cumartesi günü yapacak. Cuma günü Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Taktik ağırlıklı olarak yapılan antrenman yoğun tempoya sahne oldu. Karaman ve kurmayları, Beşiktaş’ın teknik direktörü ile yollarını ayırmasını fırsata çevirmek ve İstanbul’dan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş karşılaşmasında kart cezalısı olan Kolovetsios ve Gavranovic forma giyemeyecek. 16.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 19 puanla 13.sırada yer alırken Beşiktaş ise 21 puanla 9.sırada yer alıyor.

Beşiktaş-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 12 Aralık Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Ali Şansalan, Bahtiyar Birinci ve Samet Çavuş hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti