KAYSERİSPOR İSTEDİ AMA OLMADI!

KAYSERİSPOR İSTEDİ AMA OLMADI!

Spor Toto Süper Lig’in 9.haftasında temsilcimiz Kayserispor, güçlü rakibi Galatasaray`a 4-2`lik skor ile mağlup oldu ve haftayı puansız kapatarak ligin dibine demir attı.

 

Sahaya mutlak puan ya da puanlar parolası ile çıkan Kayserispor, 40 yıldır mağlup edemediği Galatasaray`ı Kadir Has Stadyumu`nda mağlup ederek şeytanın bacağını kırmak istiyordu. Maça bu düşüncelerle çıkan Kayserispor ilk dakikalardan itibaren rakibin baskılı futbolu karşısında etkisiz kaldı.

9.dakikada Jaja’nın ara pasında kaleci Muslera, Ömer Bayram’dan önce topu yatarak kontrol etti. 14.dakikada Burak Yılmaz’ın pasında Sneijder, topla buluşur buluşmaz kaleye şut çekti. Top kaleci Ertuğrul’un sağından ağlara gitti ve Galatasaray bu gol ile skoru 1-0 yaptı. 16.dakikada Burak Yılmaz’ın ceza sahasına girer girmez çektiği şutta top yandan auta çıktı. 18.dakikada Sabri’nin pasında topla buluşan Umut’un çektiği şutta top yandan auta çıktı. 20.dakikada Umut’un pasında Burak ceza sahası içinde kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kaldı. Burak’ın şutunda Kaleci Ertuğrul’dan dönen topu Sneijder tamamlamaya çalıştı. Yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. 25.dakikada Sneijder’in ceza sahası içinde verdiği pasta Chedjou bomboş pozisyonda topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0`a taşıdı. 44.dakikada Cedjou, ceza sahası içinde Ömer Bayram’ı düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Mouche topu ağlara göndererek farkı 1`e indiren golü kaydetti. 45.dakikada Ömer Bayram`ın ceza sahası içine girer girmez yaptığı ortada, Jaja topu ağlara göndererek skorda eşitliği sağladı. Maçın ilk yarısı 2-2 sona erdi.

Maçın 2.yarısında hızlı ve etkili başlayan taraf konuk takım Galatasaray oldu. 56.dakikada Emre Çolak’ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Burak, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 3-2`ye getirdi.  68.dakikada Jaja’nın sağ çaprazdan sert vuruşunda top az farkla kale direğinin yanından auta çıktı. 73.dakikada Galatasaray`da Emre Çolak’ın düşürülmesi sonrasında Hakem Cüneyt Çakır faul kararı verdi. Drogba`nın serbest vuruşunda direk kaleye giden top ağlarla buluştu skor 4-2`ye geldi.

88.dakikada Selçuk’un sağ kanattan vuruşunda kaleci Ertuğrul topu kornere çeldi. Maçta başka gol olmayınca konuk ekip Galatasaray mücadeleyi 4-2`lik skor ile kazanarak haftayı 3 puan ile kapadı. Temsilcimiz Kayserispor ise, 5 puanda kalarak ile ligin son sırasına geriledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Üzgünüz, böyle bir mağlubiyeti beklemiyorduk. Oyuncularımızın ortaya koyduğu çaba bunları görmek önemli. Aldığımız mağlubiyetle ligin sonuncu sırasındayız. Taraftarlarımıza bunu yaşatmak çok üzücü. Beni en fazla üzen nokta bu oldu” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ise, ilk 30 dakikadan sonra maçı kazandıklarını düşünerek hatalar yaptıklarını ifade etti.



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var