Kayserispor Kaybetmeye Alıştı

Kayserispor Kaybetmeye Alıştı

 

 

Süper Lig’in 36.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Fatih Karagümrük’e konuk oldu. Karşılaşma İstanbul ekibinin 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu.  

 

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Murat Erdoğan, Mehmet Kısal ve Murat Temel hakem üçlüsü görev yaptı. 

9. dakikada VAR’dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izleyen hakem Murat Erdoğan, sarı kartı iptal ederek Kayserispor’dan Yaw Ackah’ı kırmızı kart ile oyundan ihraç etti.

16.dakikada Fatih Karagümrük Kerim Frei’nin ceza sahası içinde kafa ile yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti ve ev sahibi ekip,  1-0 öne geçti. 

28. dakikada Karagümrük’te yine sahneye Kerim Frei sahneye çıktı ve takımını 2-0 öne geçiren golü attı. İlk yarıda karşılıklı ataklar olsa da, gol sesi çıkmadı ve Fatih Karagümrük devre arasına 2-0 önde girdi. 

66.dakikada Kayserispor’da Ali Karimi, ceza sahasında içinde şutunu çekti, top üsten auta gitti. Bu dakikadan sonra gol sesi çıkmadı. Karşılaşma Fatih Karagümrük’ün 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu. Bu mağlubiyetle Kayserispor, 49 puanda kaldı ve sıralamadaki yerini korudu. 

Haber: Şevket Tekin



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var