Kayserispor kazanmak için istanbul’a gidecek

Kayserispor kazanmak için istanbul’a gidecek

Kayserispor’da Beşiktaş maçının hazırlıkları sürerken, Teknik Direktör Recep Uçar, “İstanbul’da kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Kısa alanda pas çalışması ile süren antrenman, teknik çalışma ile sürdü.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, şöyle dedi: “Gaziantep maçı gerek bizler gerekse Kayseri şehri adına birçok anlamı olan maçtı. Şehir ve Kayserispor olarak biraz zorlu dönemlerden geçiyorduk. Sonuçlar anlamında söylemiyorum ama birçok belirsizliklerle hazırlandığımız, onlar adına birçok pozitifliğin olduğu bir maçtı. 1.5 senedir uğraşılan transfer tahtasının açılıp açılmayacağı, transferleri yapıp yapamayacağımızın belli olmadığı bir dönemdi. Buna ilaveten milli takım arasında 3 futbolcumuzun milli takımda olduğu bir süreç. Ben takımla pazartesi günü antrenmanlara başlamıştım. Milli takımdan gelen futbolcularımızla sadece bir antrenman yaparak hazırlanabildiğimiz bir maç. Diğer tarafta Gaziantep'e baktığımızda belki de arzu ettiği sonuçları almasa da onlarda yeni bir teknik direktör değişikliğine gitmiş, bu dönemde 4-5 oyuncu kadrolarına dahil etmişler. Biz hiçbir oyuncumuzun lisansını çıkartıp son gün olduğu için oynatamadık ama onlar 4 yeni transferini ilk 11'de başladıkları, ekonomik anlamda sorunlarını çözmüş bir Gaziantep maçı. Maç öncesinde baktığınızda birçok soru işaretlerinin olduğu bir maç. Genel anlamda baktığımızda oyunun bölümleri olsa da ilk yarıdaki oyundan memnun olduğum, oyunu daha domine eden, daha üretken olan bir Kayserispor vardı. 45-65 arası çok memnun olmadığım bölüm. O bölümde çok pozisyonlar verdik. Sonrasında pozisyonlar ürettiğimiz ama finali yapamadığımız bir maç. Belki her şeyden önemlisi bu kadar kritik süreçte 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Bunu almayı becerdiğimiz bir maç. Bunu başaran oyuncularımı yürekten kutluyorum. Umarım bundan sonraki haftalar açısından da bizim adımıza büyük bir moral olur. Daha iyi hazırlanmamıza vesile olur.”

Beşiktaş maçına ilişkin de konuşan Uçar, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “İstanbul deplasmanları her anlamda zordur. Beşiktaş iyi bir kadrosu olan takım. Özellikle transfer döneminin bitimiyle beraber daha alternatif bir kadro oluşturdular. Perşembe günü oynayacakları maçı da takip edeceğiz. Zor bir maç bizi bekliyor. Kaliteli ve güçlü oyunu olan bir takım ama Kayserispor olarak biz oraya tamamen kendi oyunumuzu oynamak için gidiyoruz. Sahada kazanmak için elinden geleni yapan, oynayabildiği kadar dominant bir oyun oynayan, seyredenlere seyir zevki verebilecek, hiçbir rakipten çekinmeyen bir Kayserispor izlettirmek bizim oradaki ilk amacımız olacak. Umarım bunu başarırız.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı