KAYSERİSPOR LİGE HAZIR BİR GÖRÜNTÜ ÇİZDİ!

KAYSERİSPOR LİGE HAZIR BİR GÖRÜNTÜ ÇİZDİ!

Sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor ile Beşiktaş arasında yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.

Kadir Has Stadı'nda oynanan maça Kayserispor, Ertuğrul, Malik Fathi, Berkay, Zurab, Devvison, Ömer, Nunez, Mouche, Cleyton, Nurettin ve Okay on biri ile Beşiktaş ise Cenk, İbrahim, Necip, Mustafa, Fernandes, Emre, Almeida, Olcay, Uğur, Sivok ve Escude on biri ile başladı.

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz Kayserispor 3.dakikada kazandığı serbest vuruşta Mouche'nin ortasına ceza alanında iyi yükselen Nunez, topu filelerle buluşturdu ve durumu 1-0’a getirdi. 29.dakikada orta alanda kaptığı topla hızla ceza alanına ilerleyen Beşiktaş'ın genç gurbetçisi Olcay Şahan'ın verdiği ara pasla kaleci ile karşı karşıya kalan Almeida'nın vuruşunda top direkten döndü. Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

 

KAYSERİSPOR 1-1 BEŞİKTAŞ

 

 

Maçın ikinci yarısının 65.dakikasında ceza alanı içinde topla buluşan Oğuzhan, topu ceza alanı dışındaki Olcay'a çıkardı, Olcay ceza yayından düzgün bir vuruşla kaleci Ertuğrul'u mağlup etti ve durumu 1-1’e getirerek maçtaki eşitliği sağladı. Bu golün ardından karşılıklı ataklalar şeklinde geçen maçta başka gol olmayınca temsilcimiz Kayserispor yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

 

ARVELADZE ”LİG KALİTESİNDE GÜZEL BİR MAÇ OLDU”

 

Maçın ardından konuşan Teknik Direktör Şota, iki takımında karşılaşma boyunca iyi mücadele ortaya koyduğunu vurgulayarak, “Lig kalitesine benzer bir güzel maç oldu. İlk devre iyi bir futbol oynadık. Daha aktiftik. İkinci devre biraz kolay top kaybettik. Bunu da Beşiktaş iyi kullandı ve güzel bir gol attı. İyi bir test maçıydı. Tempo 90 dakika boyunca düşmedi. Lig için çok iyi bir hazırlık maçı oldu. Bizi destekleyen seyircilerimize teşekkür ediyoruz. Stoper ve sağ bek konusunda eksiğimiz olduğunu her fırsatta söylüyoruz ancak bu maçta o bölgede oynattığımız Kamil Ahmet ve Eren Güngör’de ellerinden geleni yaptı. Sonuç olarak lig’in en iyi iki santraforuna karşı neredeyse hatasız oynadılar. Sorunlu olan bölgenin çözümü için çalışıyoruz” dedi.

 

Beşiktaş cephesinde ise Teknik Direktör Samet Aybaba, “Biz takım oyununu sahaya yansıtmak için kurgulanmış bir takımız. Oyuna çok kötü başladık. İyi konsantre olamadık çokta kötü bir gol yedik. Sahanın belki de en kısa oyuncusundan kafa golü yedik. Bu nedenle toparlanma süreci gecikti. Ama sonrasında gerçekten ne yaptığını bilen, çabuk oynayan, hücum etmeyi düşünen bir takım ortaya çıktı. Özellikle oyunun ikinci yarısında maça bütün ağırlığımızı koyduk” dedi. (Hbr: Taşkın SARIKAYA)

 



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti