KAYSERİSPOR LİGE TUTUNDU

KAYSERİSPOR LİGE TUTUNDU

GÖZBAŞI: PES ETMEYENLERİN TAKIMIYIZ

HES Kablo Kayserispor, Beşiktaş karşılaşmasını da kazanarak çıkışını sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip, 14.sıraya yükselirken mücadele sonrası konuşan Başkan Berna Gözbaşı, ‘Pes etmeyenlerin takımıyız’ dedi.

Süper Lig’de 30.hafta oynanan karşılaşmalarla son buldu. HES Kablo Kayserispor, 30.hafta kapanış mücadelesinde Beşiktaş’ı mağlup etti. Temsilcimiz, bu galibiyetle puanını 31’e yükseltti ve 14.sıraya yükseldi.

Beşiktaş karşılaşmasının ardından kameralar karşısına geçen Başkan Berna Gözbaşı, şöyle dedi: “Çok heyecanlıyım. Ligin tamamlanmasına 4 hafta kaldı. İnananların, pes etmeyenlerin takımı olduğumuzu gösterdik. İlk günden beri tek bir şey söyledim, 'bize inanın ligde kalacağız' dedim. Bir kez daha gördük ki en iyi oynayan bir kaç takımdan biriyiz. Mensah yoktu ama bizim futbolcularımızın hepsi inançlıydı, hepsi takımın ligde kalacağına inanıyor. Kalan 4 haftada herkesten destek bekliyorum. Bütün Türkiye bizimle herkes bizden bu mucizeyi gerçekleştirmemizi bekliyor. Türkiye'nin birçok yerinden birçok takım taraftarından mesaj alıyorum, bu galibiyeti hepsine hediye ediyorum.  Pes etmemeyi sonuna kadar inançlı olmayı herkese göstereceğiz. Havlu atmadık, atmayacağız bunu bir kez daha gösterdik. Sonuna kadar savaşan bütün oyuncularımızı, hocamızı ve teknik kadroyu ve benimle beraber savaşan yönetimdeki bütün arkadaşlarımı, milletvekillimizi belediye başkanımızı tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Mucizeyi 4 hafta sonra hep birlikte kutlayacağız. Pes etmedik, inancın zaferini göstereceğiz.”.

HABER: Mustafa GÜRBÜZ



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı