KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

2 FUTBOLCUDA COVİD-19 ÇIKTI

Süper Lig’in 10.hafta kapanış karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Karagümrük’ü konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başlarken iki futbolcunun Covid -19 test sonucunun pozitif çıkması hareketlilik yaşattı.

Süper Lig’de 10.hafta heyecanı, pazartesi günü oynanacak olan karşılaşmalarla son bulacak. Haftanın kapanış karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Karagümrük’ü konuk edecek.

Geride kalan haftada Galatasaray ile berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, Karagümrük karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Hafta başından bu yana hazırlıklarını sürdüren HES Kablo Kayserispor’da sakatlıkları yüzünden forma giyemeyecek olan kaleci Lung, sol bek Yasir Subaşı ve Covid-19 testleri pozitif çıkan forvet oyuncu Alibec ile genç oyunculardan Nurettin’in yerine gençlerin yer alması bekleniyor. 10.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 7 puanla 18.sırada yer alırken, Karagümrük ise 13 puanla 5.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-Fatih Karagümrük karşılaşması, 30 Kasım Pazartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 19:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Alper Ulusoy, Kemal Yılmaz ve Cem Satman hakem üçlüsü görev yapacak.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı