KAYSERİSPOR, MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR, MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİ-ANTALYA MAÇI, PAZAR GÜNÜ SAAT 16:00’DA

Süper Lig’in 34.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Antalyaspor’u konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’de 34.hafta heyecanı, Atakaş Hatayspor-Göztepe karşılaşması ile başladı. 34.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-Antalyaspor’u konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz, maç saatini beklemeye başladı.

Yeni teknik direktör Hamza Hamzaoğlu olumlu bir hava yakalayan HES Kablo Kayserispor, oynayacakları Antalyaspor karşılaşaması ile galibiyetle tanışmak istiyor. Trabzonspor beraberliği ile 33.haftayı tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmanın ardından ara vermeden Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Kayserispor, Cumartesi günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. 34.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 33 puanla 18.sırada yer alıyor. Antalyaspor ise 39 puanla 12.sırada yer alıyor.

Hes Kablo Kayserispor-Fraport-TAV Antalyaspor karşılaşması, 11 Nisan Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Tugay Kaan Numanoğlu, Aleks Taşcıoğlu ve Yusuf Bozdoğan hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı