KAYSERİSPOR MOUCHE TRANSFERİNDE SON NOKTA!

KAYSERİSPOR MOUCHE TRANSFERİNDE SON NOKTA!

Sarı-kırmızlı temsilcimiz Kayserispor’un Avusturya kampına katmak için büyük çaba harcadığı Arjantin’in yıldız ismi Paplo Mouche ile her konuda anlaşma sağlandığı ve bu futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Kayserispor’un yıldız ismi Amrabat’ın Galatasaray’a transfer olmasının ardından bu oyuncunun alternatifini Arjantin’den bulan temsilcimiz Kayserispor, Arjantin’in Boca Juniors takımda forma giyen 25 yaşındaki genç oyuncu ile her konuda anlaşma sağlayarak birkaç gün içerisinde bu oyuncuyu Avusturya kampına katmak istiyor.

 

AMRABAT’IN ALTERNATİFİ PAPLO MOUCHE!

 

25 yaşındaki futbolcunun menajeri Jose Luis Pineiro, Kayserispor Başkanı Recep Mamur’la görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, “3 milyon dolar karşılığı prensipte anlaşma sağladık. Eğer bir engel çıkmazsa birkaç gün içinde Kayserispor’la sözleşme imzalayacağız. Karşılıklı iyi niyetin bir göstergesi olarak, Mouche fiyatında 500 bin dolar indirim yaptı ve 3 milyon dolar da anlaştık” dedi. Pablo Mouche ise Türkiye’nin önemli takımlarından biri olan Kayserispor’da futbol hayatımı sürdürmek beni mutlu eder diyerek şunları söyledi. “Türkiye’de futbol hayatıma devam etmek istiyorum. Eğer transfer gerçekleşirse memnun olurum.” dedi. (spor servisi)

 



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu