KAYSERİSPOR OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI!

KAYSERİSPOR OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI!

Kayserispor'un gerçekleştirilen genel kurulunda mevcut Başkan Recep Mamur güven tazeledi.

 Genel kurulda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Futbol öyle bir şey ki, şampiyon olunca büyük takdir görüyorsunuz. İkinci olunca sanki küme düşmüş gibi muamele görüyorsunuz. Kayserispor da ülkemiz gibi asansör sıfatıyla mücadelesini sürdürmüyor. Artık aksine hep yükselen oluyoruz." dedi.

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Yardımcısı Kasım Fikret Dayıoğlu, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın ve Kayserispor Kulübü'nün üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

KAYSERİSPOR OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI!

 

Divan Başkanlığı'na Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan'ın seçilmesinden sonra, faaliyet raporu ve mali raporun okunarak kabul edilmesinden sonra Kayserispor Kulübü Yönetimi ibra edilmesine sıra geldi. 3 yılda yaklaşık 105 milyon liralık bir gelir-gider tablosu genel kurul üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Kongre de bir konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Futbol aslında önemli bir sosyolojik olgudur. Özellikle günümüzde futbolu başka yönleri ile algılıyoruz. Yalnızca futbol olarak hatırlanmasına hükmetmemiz lazım. Kayserispor'u bu vesile ile tebrik etmemiz lazım. Şike önemli gündem maddesi. Yargı sürecinde. Yargı karar verecek ve suçlu, suçsuz ortaya çıkacak. Kayserispor'a düşen bu ismi en iyi şekilde temsil etmektir." diye konuştu.

 

TANER YILDIZ “TÜRKİYE FUTBOL’DA HAK ETTİĞİ DEĞİŞİMİ GÖRECEKTİR.”

 

Bakan Yıldız açıklamasını şu şekilde sürdürdü; "Futbol öyle bir şey ki, şampiyon olunca büyük taltif görüyorsunuz. İkinci olunca sanki küme düşmüş gibi muamele görüyorsunuz. Fenerbahçe gördüğü tavırları hak etmiyor. Futbol acımasızca eleştirilere maruz kalmamalı. Ticaret, sanayisi ile değişim gösteren Türkiye, spor'da da hak ettiği değişimi gösterecektir. Türk futbolu bu süreci en az zararla atlatmalıdır. İtalya'da Başbakan kalkıp 2-3 yıl lige ara verelim dedi. Bu çok önemli bir hadisedir. Futbola damga vuran bir ülkenin bunu söylemesi önemlidir. Bu bir rant aracı değil, sadece sportif olarak ele alınmalı. Rant görenlere müsaade etmemeli. Türkiye son 10 yıllık gelişimi ile birlikte artık dünyada gelişen büyüyen yerini almış durumda. Uluslar arası toplantılarda bu duruma nasıl geldiğimizi soruyorlar. Önümüzdeki 10 yıl çok önemli, 2023'e ülkemiz tüm şubeleri ile hazırlanmalı. Başka ülkelerin korkulu takımı haline gelen Türkiye olmalı" dedi.

 

Yeni yönetim ve diğer organların isim listelerinin verildiği divanda 3 yıl için hizmet edecek isimlerin okunmasını yapan Divan Başkanı Mustafa Alan yönetim kurulu üyelerinin masanın önüne çıkarak genel kurul üyeleri tarafından yakından görülmelerini istedi ve isimlerin okunmasına geçildi.

 

RECEP MAMUR 3 YIL DAHA KAYSERİSPOR BAŞKANI

 

Yapılan oylamadan sonra yeniden Kayserispor Başkanlığı’na seçilen Recep Mamur teşekkür konuşmasında Bakan Taner Yıldız’a bu sezonki göğüs reklamı konusunda kendilerinden destek istedi ve "Hiçbirimiz hedefimizden geri kalmak istemiyoruz. Ben günlük, anlık sevinçler için kulübün geleceğini riske edip borç içinde kulüp bırakan bir başkan olmak istemiyorum. Bizler stadın localarını satarsak büyük bir gelir olacak. Biz Kayseri'de 180 tane kombine bilet sattık. Boydak'a 2 bin kombine sattık. Göğüs reklamımız, Kayseri sanayi şehri deniyor, Cumhurbaşkanı ve Bakan çıkarmış bir şehiriz. Şehrimiz bu konuda büyük bir ayıp ediyor. Bu konuda destek bekliyoruz. Şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Camiadan bu kulübe hepimizin kulübü gibi davranalım." diye konuştu.

 

Öte yandan genel kurula tek aday olarak giren Recep Mamur'un listesinde şu isimler yer alıyor; "Mustafa Atsız, Türker Horoz, Mustafa Özhaseki, Yücel Şahin, Ali Çetin, Ali Çamlı, Rifat Pehlivan, Oğuz Ortaköylüoğlu, Mehmet Hızlıer, Sinan Karaoğlu, Bahadır Çetinsaya, Serdar Maraşlı, Uğur Altun, İskender Belük." Yöneticiler daha sonra Büyükşehir Belediyesi önünde basın mensuplarının isteği üzerine resim verdi. (spor servisi)

 



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var