KAYSERİSPOR PARÇALANDI ALANYA 6-3 KAYSERİSPOR

KAYSERİSPOR PARÇALANDI ALANYA 6-3 KAYSERİSPOR

 

Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Alanyaspor’a konuk olan Yukatel Kayserispor sahadan 6-3 mağlup ayrıldı. Mücadelenin ilk yarısını ev sahibi ekip Alanyaspor 3-2 önde tamamlamıştı.

 

Süper Lig’de 9.hafta kapanış maçında Yukatel Kayserispor deplasmanda Alanyaspor’la karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısını Alanyaspor 3-2 kazanırken maçın sonucunda kazanan ekip 6-3 ile Alanyaspor oldu.

 

Maçın başlangıcı ile birlikte her iki ekibinde saha içinde etkili oyunu göz doldurdu. Maçın daha başında 8.dakikada Kayserispor, Onur Bulut'un ani gelişen atağa verdiği destekle elde ettiği topu ağlara göndererek golünü attı ve skoru 0-1 yaptı. Bu gole tam sevinecekken bu sefer 13.dakikada Alanyaspor da, Efecan Karaca’nın golü ile beraberlik yakalanmış oldu. Gollerin ardı ardına geldiği bu dakikalarda bu sefer de 14.dakikada, Kayserispor Gavranovic’in golüyle öne geçti ve skoru 1-2 yaptı. 21.dakikada Alanya da bu sefer Emre Akbaba’nın sağ kanattan ortaladığı topu, ceza sahası içinde Hosseini ters vuruşla karşılamak istedi ve top kendi ağlarına gitti ve skor 2-2 oldu. Maçta ilk yarı sonunda 44.dakikada Alanyaspor Davidson'un golüyle öne geçti ve ilk yarının skorunu da 3-2 olarak ilan etmiş oldu.

 

İkinci yarıya Alanyaspor hızlı başladı. Maçın 55.dakikasında Umut Güneş attığı golle skoru 4-2 yaptı. Bu golden kısa bir süre sonra 77.dakika da Famara bu sefer takımının 5.golüne imza attı ve skoru 5-2 yaptı. Bu golden iki dakika sonra 79.dakikada bu sefer de Pereira takımının 6.golünü attı ve skoru 6-2’ye getirdi. Maçın son golünü ise 88.dakikada Mustafa Pektemek kaydetti. Mustafa Pektemek’in golü ile skor 6-3 oldu ve maç bu sonuçla sona erdi.

 

Bu maçtan sonra Kayserispor 11 puanda kaldı ve 11.sıradaki yerini korudu. Yukatel Kayserispor ligin 10.haftasında 23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 16.00’da Konyaspor’la karşı karşıya gelecek.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı