KAYSERİSPOR SON ANDA GÜLDÜ!

KAYSERİSPOR SON ANDA GÜLDÜ!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor, sahasında konuk ettiği Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Böylece Kayserispor uzun bir aradan sonra 3 puanı alarak ligde de yükselişe geçti.

Sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor sezonun 14.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekibi İstanbul Büyükşehir Belediye’yi 1-0’lık skor ile mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu ve ligde rahat bir nefes aldı.

 

KAYSERİSPOR 1-0 İSTANBUL B.B.

 

Maça gergin başlayan her iki takımda daha ilk dakikalardan itibaren karşılıklı ataklarla kalelerinde gol arayışında bulundular. 25. dakikada Taner Yalçın'ın kullandığı serbest vuruşta top üst direkten oyun alanına döndü. 32. dakikada Nadir'in derinlemesine pasında Amrabat kaleci ile karşı karşıya kaldı. Behram bacaklarının arasından geçmesine izin vermediği topu iki hamlede kontrol etti. İlk yarıda yapılan diğer ataklarda da sonuç çıkmadı ve her iki ekipte 45 dakikalık bölüm sonunda soyunma odasına 0-0 beraberlikle girmek durumunda kaldı.  Karşılaşmanın ikinci yarısının başlamasıyla birlikte oyuncu değişiklikleriyle Kayserispor ve rakip İstanbul gol yollarında etkili olmaya çalıştılar. Özellikle Kayserispor da orta alanda mücadele gücünü elinde bulundurmaya bu dakikalardan sonra başlayan oyuncular rakip İstanbul kalesinde uzun süre baskı oluşturdular. Bu baskılar 89. dakikada cevap buldu. Sol kanattan Hasan Ali'nin yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Amrabat'ın pasını ceza sahası çizgisi üzerine çıkardı. Ceza sahası çizgisi üzerinden topa gelişine vuran Okay meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 1-0’a taşıdı. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca temsilcimiz Kayserispor sahadan 1-0’lik skor ile galip ayrılan taraf oldu. (Spor Servisi)

 



Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı