Kayserispor taktik çalışıyor

Kayserispor taktik çalışıyor

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına taktik ağırlıklı çalışmalarla devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte hazırlıklar cuma günü son bulacak.

Süper Lig’de 31.hafta heyecanı, 2-3-4 Nisan’da oynanacak olan karşılaşmalarla yaşanacak. 31.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Geride kalan 4 haftada galibiyet alamayan Yukatel Kayserispor, Fenerbahçe karşılaşmasını sahasında kazanarak yeni bir seri başlatmak istiyor. Milli arada sıkı bir çalışma içerisine giren sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe mesaisinde sona geldi. Temsilcimiz, çarşamba günü itibariyle kapılarını dış dünyaya kapatırken taktik ağırlıklı çalışma yapıyor. Karaman ve kurmayları oyuncular ile yakından ilgilenirken Karaman’nın da Fenerbahçe kadrosunu büyük ölçüde belirlediği de öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını cuma günü sonlandıracak. 31.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 38 puanla 14.sırada yer alırken Fenerbahçe ise 53 puanla 3.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşması, 2 Nisan Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti