KAYSERİSPOR TARAFTARINA KAVUŞUYOR

KAYSERİSPOR TARAFTARINA KAVUŞUYOR

STADYUMLAR YÜZDE 10 KAPASİTE İLE DOLU OLACAK

Türkiye Futbol Federasyonu ligin 4.haftasında oynanan karşılaşmalar sonrasında yaptığı toplantıda taraftara yeşil ışık yaktı. Daha önce sağlık kurulu tarafından taraftara sıcak bakılmadığı ancak yüzde 10 doluluk oranıyla federasyonun taraftarı takımlarıyla buluşturacağı ifade edildi.

Süper Lig'de 4.hafta sonrasında verilen milli maçlar nedeniyle yapılan toplantıda kulüplerin taraftarıyla buluşmasına yeşil ışık yandı. İlk 4 hafta korona virüsü nedeniyle seyircisiz olarak oynanan maçların ardından TFF, yaptığı toplantı ile kulüplerin de görüşlerini aldı ve yeni normalleşme döneminde maçların seyircili oynanmasına karar verdi.

TFF aldığı karar doğrultusunda milli ara sonrası maçların seyircili oynanacağını açıkladı. Federasyona yakın isimler ve kulüp yöneticilerinin yaptıkları açıklamalarda, kulüplerin localarına kapasitelerinde taraftar alınacağı ve sadece burası için değil ayrıca statların kapasiteleri de göz önünde bulundurularak yüzde 10 kapasiteyle maçlara seyirci alınacağı ifade edildi. TFF Sağlık Kurulu sezon başında tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci kararı almış ancak Sağlık Bakanlığı'nın talebiyle bu karar iptal edilmişti.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı