KAYSERİSPOR, TRABZONSPOR MAÇINA HAZIR

KAYSERİSPOR, TRABZONSPOR MAÇINA HAZIR

KARŞILAŞMA CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 16:00'DA

Süper Lig'in 8.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Trabzonspor'u konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig'de 8.hafta, Karagümrük-Başakşehir ve Antalyaspor-Adana Demirspor karşılaşmaları ile başladı. 8.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor ise Trabzonspor'u konuk edecek.

Salı gününden bu yana Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor, cuma günü gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Karaman, "Zorlu 3 haftayı geride bıraktık ve 4 puan topladık. Daha iyisini yapabilecek güce sahibiz. Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var. Bu karşılaşmayı sahamızda seyircimizin önünde kazanalım ve milli araya moralli girelim. Benim sizlere olan güvenin tam, siz de kendinize güvenin" dedi. 8.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 11 puanla 8.sırada yer alıyor. Trabzonspor ise 15 puanla 2.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Trabzonspor karşılaşması, 2 Ekim Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Saat 16:00'da başlayacak olan karşılaşmada, Tugay Kaan Numanoğlu, Serkan Ok ve Süleyman Özay hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var