KAYSERİSPOR, ÜÇ PUANI TEK GOLLE ALDI

KAYSERİSPOR, ÜÇ PUANI TEK GOLLE ALDI

MKE ANKARAGÜCÜ 0-1 HES KABLO KAYSERİSPOR

Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Bahattin Şimşek, Alpaslan Dedeş ve Bilal Gölen hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşma Kayserispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

18. dakikada Adzic’in pasında topla buluşan Borven’in vuruşunda Kayserispor kalecisi Lung topu son anda kornere çeldi. 21. dakikada Yasir Subaşı’nın ortasında arka direkte topla buluşan Kvrzic’in kafa vuruşunda top yandan auta gitti. 23. dakikada Ankaragücü futbolcusu Lukasik’in hatalı pasında topla buluşan İlhan Parlak’ın ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top kalecinin solundan auta gitti. 42. dakikada Kanga’nın yerden ortasında savunmadan seken topu önünde bulan İlhan Parlak düzgün bir vuruş ile topu filelerle buluşturdu ve skor 1-0 oldu. İlk yarı bu skor ile son buldu.

68.dakikada Zoran Kvrzic sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıktı. 80.dakikada Wilfried Kanga altı pas üzerinden şansını denedi ancak top savunmadan geri geldi. Mücadelenin geri kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve HES Kablo Kayserispor karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak ligde puanını da 6’ya çıkartmış oldu.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak