KAYSERİSPOR YAKIŞANI YAPAMADI

KAYSERİSPOR YAKIŞANI YAPAMADI

HES KABLO KAYSERİSPOR 6-7 HEKİMOĞLU TRABZONSPOR

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4.kademe maçında sahasında Hekimoğlu Trabzonspor’u konuk eden HES Kablo Kayserispor’da futbolcular istediklerini alamadılar ve 7-6’lik mağlubiyetle kupadan elendiler.

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan kaldığı yerden devam etti. 4.kademe maçında sahasında Hekimoğlu Trabzonspor’u konuk eden HES Kablo Kayserispor istediğini elde edemedi. Karşılaşmada ilk yarıda kalesinde gördüğü 3 gole sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Kayserispor maça iyi başlamak istese de rakibin hırslı isimleri oyunda hakimiyeti temsilcimize bırakmadı. Maçın daha başlarında 10.dakika da eski lig futbolcusu olan Batuhan Karadeniz son direkte topla buluşup ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Bu golden sonra kısa bir süre şaşkınlık yaşayan sarı kırmızılılar cevabı 12.dakika da Zoran Kvrzic ile verdiler ve skoru 1-1 yaptılar. Golden sonra her iki kalede de ataklar yoğunlaştı. Maçın 25.dakikasında Batuhan Karadeniz  yeniden ortaya çıktı ve golünü atarak skoru 2-1 yaptı. Şaşkınlığı üzerinden atamayan Kayserispor defansı ataklar karşısında sert oyuna müdahale edince rakip Hekimoğlu 34.dakika da penaltı atışı kazandı. Bu atışı da gole çeviren Batuhan Karadeniz maçta 3 gol atarak hattrick yaptı ve ilk yarının skorunu da 3-1 olarak ilan etmiş oldu. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna hızlı başlayan taraf Kayserispor oldu. Yakaladığı ataklarla rakip kalede etkili olan Kayserispor 83.dakika da Zoran kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 3-2 yaptı. Maçta 85.dakika da bu sefer Kanga golünü atarak skoru 3-3 e getirdi ve maç bu sonuçla biterken uzatmalar için de başlangıç oldu. Uzatmalarda her iki takımda gol şansını değerlendiremedi ve penaltılarda turu atlayan takım belli oldu. Penaltı atışlarında Kanga ve Lopes’in vuruşları fileyle buluşmayarak 4-3’lük penaltı atışını kazanan Hekimoğlu maçı da 7-6 kazanmış oldu.  

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı