KAYSERİSPOR, YENİ SEZON FORMALARINI TANITTI

KAYSERİSPOR, YENİ SEZON FORMALARINI TANITTI

FORMA TANITIMINDA OTİZME DİKKAT ÇEKİLDİ

Yukatel Kayserispor, yeni sezon formalarını düzenlediği toplantı ile kamuoyuna tanıttı. Yeni sezonda formalarda Selçuklu motifi kullanıldı.

Kayserispor Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü öğretim üyelerinden Dr.Erhan Yoska, Kayseri Otizm Derneği Başkanı Kısmet Seken, Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Yasin Günlü ve davetliler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı yaptı. Gözbaşı, konuşmasında şöyle dedi: “Süper Lig’de bir takımsanız, birinci hedefiniz sahada yer alarak 3 puan almaktır. Bizler iki yıldır sosyal sorumluluk projelerine de destek oluyoruz. Geride kalan sezonda Erciyes’e dikkat çekerek formamızı hazırladık. Bu yıl geride kalan sezonda olduğu gibi Kayserispor’a gönül verenlerin katkısıyla formamızı hazırladık. 3 forma öne çıktı. Erciyes ve Otizmin renklerini bir araya getiren mavi rengi, formamızın rengi yaptık.”

Forma tanıtım toplantısına, otizme dikkat çekmek amacıyla Kayseri Otizm Derneği Başkanı Kısmet Seken, Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Yasin Günlü de katıldı ve otizmli çocukların sıkıntılarını dile getirdi. Toplantıda yer alan Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü öğretim üyelerinden Dr.Erhan Yoska da formalara işlene Selçuklu motifi ve ortaya çıkışı hakkında davetlilere bilgiler aktardı.

Forma tanıtım toplantısı, oyuncular Bernard Mensah, İlhan Parlak, Doğan Alemdar ve Gökhan Sazdağı’nın yeni formalarla poz vermesinin ardından son buldu.

Haber: Şevket Tekin



BAL'da haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Başkan Çolakbayrakdar: "Milli ve manevi değerlere bağlı sporcular yetiştiriyoruz"

Kayseri bölgesi Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonu oldu

Hasketbol SK ilk deplasmana 4 eksikle gidecek

Arif Kocaman'a 2 maç ceza

Alanyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Kayseri 3 Bant Bilardo İl Birinciliği yapıldı

Kayseri Muaythai Aday Hakem Kursu tamamlandı

Avrupa üçüncüsü Kayserili sporcu Yunanistan yolcusu

Kılıçaslan Yıldızspor ligi 4. sırada tamamladı

Kayserili okçulardan iki madalya

Kayseri 2. Amatör Küme: Kayseri Ömürspor: 2- Yeni Mahallespor: 0

Okul sporlarında Kayseri rüzgarı

Kayseri 2. Amatör Küme A Grubu: Yavru Aslanspor: 8-Kayseri İdman Yurdu: 2

Kayseri 2. Amatör Küme C Grubu: Kafkasspor: 6- Fevzi Çakmakspor: 2

Kayseri 1. Amatör Küme Play-Out: Buğdaylıspor: 4-Sindelhöyükspor:2