KAYSERİSPOR YÖNETİMİNDE KEYİFLER YERİNDE

KAYSERİSPOR YÖNETİMİNDE KEYİFLER YERİNDE

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Kayserispor, ligde 2. yarının 2. karşılaşmasından da galip ayrıldı. 2-0'lık skorla 3 puanı alan Kayserispor da yönetiminde keyfi yerinde. Karşılaşma sonrası ilimiz yöneticileri alınan galibiyetin yorumunu yaptılar.

GİDİŞATTAN BAŞKANLAR MEMNUN

PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Kayserispor, ligin 2. yarısının 2. karşılaşmasından da galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar Orduspor’u konuk ettikleri maçtan 3 puanı 2 golle aldılar. Kayserispor’u desteklemek için stada gelen taraftar sayısında artışın olması da gözlerden kaçmadı. Kayserispor karşılaşmasını statta izleyen yönetim kadrosu da hem alınan skordan hem de taraftarın coşkusundan oldukça memnundu. Karşılaşma sonrası Kayseri Valisi Orhan Düzgün konuşmasında, “Kayserispor’u tebrik ediyorum. Süper Lig’de şampiyonluk yolunda önemli bir maçı kazandılar ve puan farkıyla tekrar liderliğe oturdu. İnşallah bundan sonraki maçlarında da böyle güzel sonuçlar elde ederek Kayserililere ve Kayserispor taraftarlarına hediye edeceklerdir. Orduspor’da başkanımızın da dediği gibi gençlerden oluşan bir takım, onlarda gerçekten ligin son sırasında olmalarına rağmen ve ligin son sırasında bulunmalarına rağmen güzel direndiler, güzel bir maç çıkardılar. Onları da tebrik ediyoruz. Onlarında bahtı açık olsun” dedi

Ak Parti Milletvekili Yaşar Karayel yapmış olduğu açıklamada, “Kayserispor bu gün, gününde değildi ama 3 puanı alması çok iyi oldu. Orduspor’u da doğrusu tebrik etmek lazım. Paf takımı ile çıkıp çok iyi mücadele ettiler. Ama neticede Kayserispor’un çok iyi oyuncuları var. Nobre özellikle çok iyiydi. Takımın galip gelmesinde çok önemli görev üstlendi. Yani belli ki ağabeylik rolünü üstlenmiş takımda. Kayserispor inşallah şampiyon olacak. Şuan için bir sıkıntı yok ama tabi ki daha iyi oynamaları lazım. Seyirciye de teşekkür ediyoruz, çok iyi destek verdiler” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer de, “Bende Kayserispor’u tebrik ediyorum. Burada bir şeye dikkati çekmek istiyorum. Bundan önceki maçlarımızda baktığımızda seyirci küsmüş gibiydi. Sahada yoktu. Bu gün farklı bir şey ortaya çıktı. Bekir başkanı dahi tribünlere çağırdılar. Orda çok güzel bir ambiyans oldu. Bunun devam etmesi önemli, Kayseri için önemli, şampiyonluk için önemli. Kısaca Bekir başkanımın geldiği her hali ile belli. Böyle bir birleştiriciliğe ihtiyaç vardı. Bunu her zaman olduğu gibi Bekir abi olarak bunu başarmış oldu. Kendisini tebrik etmek istiyorum. Oyuna gelince de bana göre iyi bir oyun oldu. Orduspor, genç ve koşan bir takım dikkat edilirse 3 kişi topa basabiliyorlardı. Bundan dolayı gol için biraz zorlandık başlarda. Orduspor’u da tebrik ediyoruz. Sportmence bir maç oldu. İnşallah bu şekilde devam ederiz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise “Aslında önce Orduspor’u tebrik etmek lazım. Bunca dağılmış takımdan, asıl oyuncuların kaybolduğu yedeklerden, gencecik çocuklardan hakikatten güzel bir maç çıkardılar. Çocukları tebrik ederim, Allah bahtlarını açık etsin. Diğer taraftan bizim için önemli olan tabi ki Kayseri’nin firesiz bir şekilde yoluna devam etmesiydi. Rakibi küçük görüp, rehavete kapılıp puan kaybetmemesiydi. Ellerinden geleni yaptılar. Güzel bir maç çıkardılar. İyi bir maç oldu Kayserispor liderliği devam ettiriyor. İnşallah sene sonuna kadarda bu güzellikle gider” dedi.

Kayserispor Kulüp Başkanı Bekir Yıldız ise “Orduspor’da oyuncular genç ve dinamik, kendilerini göstermek için ellerinden geleni yaptılar. Ama Kayserispor sakin davranarak, ona göre bir tavır alarak kazanmasını bildi. Şimdi önümüzde Altınordu, kupa maçı var. Önce ona sonra Antep maçına kilitlendik. Bu arada seyircimize teşekkür ediyorum. Stada yavaş yavaş akın etmeye başladı. İnşallah önümüzdeki maçlara daha kuvvetli ve Süper Lig’e çıkma kabiliyeti olan Süper Lig’e çıkacak bir takımın seyircisi hüviyetinde olacak diye düşünüyorum. Statlar dolsun diye inşa edildi” dedi. Başkan Bekir Yıldız konuşmasının devamında basın mensuplarına “Size de teşekkür ediyorum kar, kış demeden Kayserispor’u taşıyorsunuz” ifadelerini kullandı. 

Haber İzle



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı