KAYSERİSPOR YÖNETİMİNDEN HAKEMLERE VERYANSIN!

KAYSERİSPOR YÖNETİMİNDEN HAKEMLERE VERYANSIN!

Sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor, ilk 4 haftada yapılan hakem hatalarına ateş püskürüyor. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, takımlarından emin olduklarını söyledi.

Kayserispor da son haftalarda alınan kötü sonuçlar can sıkmaya devam ediyor. Genel Menajer Süleyman Hurma, alınan sonuçlar sonrasında Kayserispor taraftarlarının üzülmemesi gerektiğini başarılı sonuçların alınacağını söylerken, Kulüp 2. Başkanı Mustafa Atsız, takıma ve teknik heyete sonuna kadar güvendiklerini bildirdi.

HURMA, “HAKEM HATALARININ ÖNÜNE GEÇİLMESİ LAZIM”

 

Anadolu’nun en iyi takımına en iyi yönetime ve en iyi başkanına sahip olduklarını iddia eden Hurma, “Lige çok kötü başladık. 10 kişi başladık ama bu şekilde ne kadar iyi bir takım olduğumuz gösterdik. Hakem hataları yine bizi buldu. Maalesef bunun önüne geçemiyoruz. Yetkililerle bunu görüştük kabul ettiler ama olmuyor. Hakem hataları öncesinde kendi hatalarımızı görmemiz lazım” diye konuştu. Hurma, “Sonuçlar ileriki zamanda gelecektir. Kayserispor taraftarları paniklemiştir. Bizi sevenler hiç üzülmesin. Futbolda bu olur. Kayserispor sevenlerini mutlu edecek sonuçları üretecektir. Geçtiğimiz sezonlara bakarsanız bu durumlarda Avrupa kupalarına katılacaklarını söyleyenler ligde değil. Biz nasıl başladığımız ile ilgili değiliz. Nasıl biteceği ile ilgileniyoruz. Eskişehir maçını kendi evimizde oynayacağız ve bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Şampiyon olmak için Kayserispor camiası bütün gücünü maksimum düzeyde kullanmalı. Avrupa kupaları için bir şey kaybetmiş değiliz. Bu amacımızdan sapmış değiliz. Bu amacımız için çok ciddi mücadele ortaya koyacağız” ifadesinde bulundu.

ATSIZ, “FUTBOL ŞANSININ YANINIZDA OLMASI LAZIM”

 

Kulüp 2. Başkanı Mustafa Atsız ise, “Takım iyi ama şöyle bir şey görmek lazım. Futbol şansı olması da lazım. Bir iki pozisyonda şans bizde olsa şu anda durum farklı olurdu. Takıma, ekibe, hocamıza ve kadroya güveniyoruz. Bu tersine dönecektir. Gerçekten güçlü yönetim ve kadro var. İnşallah şans bizden yana dönmeye başlayacak” diye konuştu.

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’