KAYSERİSPOR YÜKSELİŞE GEÇMEK İSTİYOR!

KAYSERİSPOR YÜKSELİŞE GEÇMEK İSTİYOR!

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, milli maçlar nedeniyle lige verilen iki haftalık arayı en iyi şekilde kullanıp kaybedilen puanları telefi etmek istiyor.

Sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor, sezonun 4.haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Orduspor maçı hazırlıklarını günde yapılan tek idman ile sürdürüyor. Milli maçlar nedeniyle 12 oyuncusundan eksik olarak çalışmalarını sürdüren Kayserispor’da Teknik Direktör Şota Arveladze, lige verilen bu arayı en iyi şeklide kullanmak istiyor.

 

ŞOTA, ”LİGE VERİLEN ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ”

 

Son olarak A Milli Takım kadrosuna çağrılan tecrübeli defans oyuncusu Eren Güngör ile birlikte, Milli takımlara en fazla oyuncu gönderen takımlar arasında yerini alan Kayserispor’da, bu durumun haklı gururu yaşanıyor. Teknik Direktör Şota Arveladze yapmış olduğu açıklamada, “Takım kadromuzda yer alan ve birçoğu ilk on birde forma giyen oyuncularımız milli takımlarına çağrıldılar. Bu bizi oldukça sevindirdi. İnşallah bütün oyuncularımız herhangi bir sakatlık yaşamadan sorunsuz bir şeklide takıma geri dönerler. Antrenmanlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ligde şansız puan kayıplarımız oldu. Kişisel hatalarımızdan ve oyuncuların henüz birbirlerine tam olarak alışmamalarından dolayı basit goller yiyerek oynadığımız 3 maçtan da puanlar kaybettik. Sezonun 4.haftasında deplasman da Orduspor ile karşı karşıya geleceğiz. Orduspor, ligin güçlü ekipleri arasında ancak bizim puan kaybına tahammülümüz yok. İnşallah Orduspor’u evinde mağlup ederek toparlanma ve yükselişe geçme evresine gireceğiz” dedi. (Haber: Ahmet ŞAN)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’