KAYSERİSPOR´A BENFİCA´DAN 2 TRANSFER

KAYSERİSPOR´A BENFİCA´DAN 2 TRANSFER

İKİ OYUNCU DA 1 YILLIĞINA KİRALANDI

Kayserispor, Benfica´dan transfer ettiği oyuncular Vanderley Dias Marinho ve Diego Lopez ile birer yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu´da hazır bulundu.

Kayserispor, Benfica´dan transfer ettiği oyuncular Vanderley Dias Marinho ve Diego Lopez ile birer yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenin de Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, 5 oyuncu daha transfer edeceklerini açıkladı.

Kayserispor Kulübü´nün Kadir Has Tesisleri´nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kayserispor Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, "İlk olarak Suruç´ta meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere ve Kayserili şehidimizin ailesine başsağlığı diliyorum. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takımımızda görmek istediğimiz iki futbolcumuzu bu gün takımımıza katıyoruz. Futbolcularımızın kulübümüze katkıları olacaktır. Hocamız ile görüşmelerimiz doğrultusunda 5 oyuncu transferi daha yapacağız" dedi.

Yeni transferlerden Derley, "Öncelikle bu sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Atacağım golleri de takımımızın iyi yerlere gelmesi için atacağım. Şuan sadece oynayacağımız futbola odaklanmak istiyorum" diye konuştu.

Benfica´dan bir diğer transfer Diego Lopez ise Kayseri´de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Bu sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Sahada yapacaklarım ile bu sıcak karşılamaya cevap vermek istiyorum" dedi.

Kayserispor´un Portekiz ekibi Benfica Kulübü´nden transfer ettiği Vanderley Dias Marinho, 2013-2014 sezonunda Maritimo Kulübü´nde gösterdiği 30 maçtaki 17 gollük performansı ile dikkat çekmişti. O sezon sonuna kadar Oscar Cardozo´nun yerine 2,5 milyon Euro transfer bedeli ile Benfica´ya transfer olan Vanderley Dias Marinho, Portekiz ekibinde geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi maçları da dahil takımda sürekli kendisine yer buldu. Forvet mevkisinde oynayan golcü futbolcu Kayserispor´a 1 yıllığına kiralanırken, sarı-kırmızılı ekiple Benfica arasında satın alma opsiyonlu bir anlaşma imzalandı. Kayserispor, yine Benfica´dan bir yıl kiralık olarak kadrosuna kattığı Diego Lopez´de forvet arkasında görev yapıyor ve bu futbolcu geçen sezon 46 lig maçında 9 gol 2 asist yaptı.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak