KAYSERİSPOR´A GENÇLERDEN MORAL

KAYSERİSPOR´A GENÇLERDEN MORAL

KAYSERİSPOR 3 - 2 GENÇLERBİRLİĞİ

Süper Lig´de sezonun 30.hafta mücadelesinde Kayserispor, saha ve taraftarı önünde Gençlerbirliği´ni konuk etti. İlk yarısı Kayserispor´un 2-0´lık üstünlüğü ile tamamlanan mücadelenin ikinci yarısında sarı-kırmızlılar ecel ter düktüler. Sahada rakibin baskısını kırmayan Kayserispor son düdükle birlikte maçı 3-2 kazanarak galibiyet hasretine de son noktayı koymuş oldu.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Gençlerbirliği´nin santrası ile başlandı. Taraftarının desteğini ilk dakikadan itibaren arkasında hisseden Kayserispor, daha baskın olarak mücadelede yer aldı. 23.dakikada Gençlerbirliği´nde Uğur´un ortasında Sessenyong´un kafa vuruşunda ceza sahası içinde Kayserispor defansı topu uzaklaştırdı. 27.dakikada Deniz Türüç´ün düşürülmesi ile Kayserispor serbest vuruş kazandı. 28.dakikada serbest vuruşu kullanmak için topun başına Atila geçti. Atila´nın sert şutunda top direkten geri döndü. Pozisyonu iyi takip eden Boldrin, dönen topa sert vurdu. Kaleci Hopf´un müdahalesine rağmen yan hakem Aleks Taşçıoğlu´nun orta yuvarlağa koşması sonrasında orta hakem Fırat Aydınus golü Kayserispor´a verdi ve skor 1-0 oldu. 44.dakikada ise Kayserispor kontratağa çıktı. Boldrin´in ara pasında topla buluşan Amorim ceza sahası sol çaprazında düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımının ikinci golüne imza attı ve skor yeniden Kayserispor adına 2-0´ı gösterdi. Bu golün ardından ilk 45 dakika tamamlandı ve Kayserispor devre arasına 2-0 galip girdi.

İkinci yarıya ise Kayserispor´un vuruşu ile başlanıldı. 51.dakikada orta alanda gelişen Kayserispor atağında Kana Bıyık´ın pasında topla buluşan Asamoah Gyan´ın müsait durumda yaptığı vuruş kalenin üzerinden auta çıktı. 56.dakikada Stephane Sessegnon farkı 1´e indirdi. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Stephane Sessegnon yerden yaptığı vuruşta topu kalecinin solundan ağlarla buluşturdu ve skor levhası 2-1´i gösterdi. 75.dakikada sağ taraftan kazanılan üstü üste ikinci köşe vuruşunda topun başına geçen Stephane Sessegnon´un yakın direğe doğru yaptığı ortayı Kayserispor savunması uzaklaştırdı. 77.dakikada Kayserispor 3. golünü Deniz Türüç ile buldu. Sol taraftan etkili gelişen atakta topla buluşan William De Amorim pasını ceza alanında bulan Umut Bulut´a doğru aktardı. Umut´un üzerinden atlamasıyla topla buluşan Deniz Türüç´ün yaptığı vuruş savunmaya çarparak kaleciyi yanılttı ve yeniden Kayserispor farkı ikiye çıkartarak skoru 3-1 yaptı. 87.dakikada Gençlerbirliği, Petar Skuletic ile farkı yeniden 1´e indirdi. Etkili gelişen konuk takım atağında ceza alanı içinde topla buluşan Elvis Manu pasını Stephane Sessegnon´a aktardı. Sessegnon´un şık pasında sol ayağıyla etkili bir şekilde topa vuran Skuletic kalecinin müdahalesine rağmen golü atmayı başardı ve skor 3-2´oldu. Golden sonra baskısını artıran konuk ekip uzatma dakikalarında Kayserispor´a zor anlar yaşattı. 6 dakikalık uzatma süresi sonunda gol sesi çıkmayınca Kayserispor, sahasında Gençlerbirliği´ni 3-2 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev