Kayserispor´a Senegalli Orta Saha ,

Kayserispor´a Senegalli Orta Saha ,

Kayserispor Cheikh N´doye´u Takıma Kazandırmak İstiyor ...

Yeni sezonda iddialı bir takım oluşturmak isteyen Kayserispor, Senegalli Cheikh N´Doye takıma kazandırmak için çalışmalara başladı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da teknik direktörlük için Zico ve Ertuğrul Sağlam isimleri konuşulurken sarı-kırmızılı ekip, takımı güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Gaziantepspor´dan Barış ile ilgilenen sarı-kırmızılı ekip, şimdi de Senegalli Cheikh N´Doye´u takıma kazandırmak için çalışmalara başladı. Oyuncunun menajeri ile ilk görüşme olumlu geçerken, transfer önümüzdeki günlere kesinleşecek ve transfer sezonun açılması ile birlikte Senegalli orta saha imza için Kayseri´ye gelecek.
1 Temmuz 2015 yılından bu yana Fransa 1.Lig ekiplerinden SCO Angers forması giyen N´Doye´un sözleşmesi 30 Haziran 2017´de sona eriyor. 31 yaşındaki olan tecrübeli oyuncu, Fransa Lig 1´de 6 gol attı. Yaklaşık 2 Milyon Euro bonservis bedeli olan oyuncu ikna edilebilirse, sözleşmesi sona erdiği zaman bonservissiz olarak Kayserispor´a gelecek.
Öte yandan, yeni sezon öncesi 7-8 oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Kayserispor yönetimi, çalışmalarını scout ekiplerinin hazırladıkları rapor doğrultusunda sürdürmeye devam ediyor. Kayserispor, sezon açılışı öncesinde transferi sonlandırmak için yoğun çaba harcadığı da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı