KAYSERİSPOR´A SÜPRİZ KALECİ ADAYI

KAYSERİSPOR´A SÜPRİZ KALECİ ADAYI

SARI-KIRMIZILI EKİP, ZÜLFİKAR İLE GÖRÜŞÜYOR

Kayserispor´a sürpriz kaleci adayı. Sarı-kırmızılı ekip, Mersin İdmanyurdu kalecilerinden olan Zülfikar ile ilgileniyor.
Kayacan Erdoğan ve Abdülaziz Demircan ile yollarına ayıran Kayserispor, kaleye takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Ahamada´nın alternatifi olacak bir kaleci isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Hakan Kutlu´nun verdiği rapor doğrultusunda kaleci arayışını sürdürüyor. İsimler arasında öne çıkan oyuncu ise Mersin İdmanyurdu kalecilerinden Zülfikar Yıldırım oldu. Mersin İdmanyurdu ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Yıldırım´ın, Mersin ekibinde kalmak istemediği ve sözleşmesini fesih ederek takımdan ayrılacağı öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, bonservisi elinde bulunacak olan bu futbolcuyu takıma kazandırmak için çalışmalara başladığı iddia edildi.
Zülfikar Yıldırım, 1990 yılında Diyarbakır´da doğdu. Futbola ailesinin işi nedeniyle göç ettiği Ankara Esnafspor´da başlayan Zülfikar, 2006 yılında yine Ankara takımı olan Türk Telekom´a transfer oldu ve 2007 yılında ise bu takımda profesyonel oldu. 4 sezonda 9 resmi maça çıkan Muammer, 2011 yılında ise Belediye Vanspor´a transfer oldu. 2 sezonda 60 maça çıkan Muammer, 2013 yılında ise Mersin İdman Yurdu ile sözleşme imzaladı. O sezon 1 Türkiye Kupası, 1 PTT 1.Lig ve 1 A2 Ligi maçına çıktı. Sezon sonunda takımı Süper Lig´e yükseldi. (SPOR SERVİSİ)



TÜFAD 19 Mayıs Turnuvası coşku ile tamamlandı

‘Var’a Rağmen İstediğimizi Aldık

Gençlik ve spor bayramı satranç turnuvası sona erdi

Kayserispor genel kurula gidiyor

Okul sporları kayseri minikler satranç il birinciliği

Kayserispor konya maçına hazır

Hacılar erciyesspor avantajı koruyamadı

Spor a.ş. yaz spor okulları kayıtları başladı

Melikgazi’nin yıldızı feray’a milli davet

Konya maçı için geri sayım sürüyor

Süper lig’de 37.hafta hakemleri açıklandı

Gençlik haftası başladı

Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

Kayserispor kritik virajda

Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel