KAYSERİSPOR´A SÜRPRİZ BAŞKAN

KAYSERİSPOR´A SÜRPRİZ BAŞKAN

Son günlerde yönetim konusunda sıkıntılar yaşayan Kayserispor´da yeni başkan Erol Bedir.

Son günlerde yönetim konusunda sıkıntılar yaşayan Kayserispor´da yeni başkan Erol Bedir! İlimiz yöneticilerinin hafta sonunda gece geç saatlere kadar yaptıkları görüşmeler sonucunda daha önce K.Erciyesspor Kulübü başkanlığını da yapan Erol Bedir´in yeni dönemde Kayserispor´un başına geçmesine karar verdiler. Bu gelişmeler üzerine Erol Bedir´de görevi kabul ederek liste hazırlığına başladı.
Kayserispor´da sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Gün geçmiyor ki, yönetim konusunda kamuoyuna yeni isimler düşmesin. Son yapılan genel kurulda aday çıkmaması üzerine son dakikada Ahmet Yıldız liste yapmış ve yönetime talip olmuştu. Bu gelişmeden sonra ilimiz siyasileri kulübün hem mali, hem de sportif işlerini düzlüğe çıkartacak bir isim arayışına girdiler. İlk olarak Saffet Külahçı ve arkadaşlarına görevi veren ilimiz yöneticileri, acilen bulunması gereken miktar konusunda Külahçı ve arkadaşları sıkıntı yaşadılar. Bu mali yük nedeniyle Külahçı ve arkadaşları Kayserispor defterini kapadıklarını açıkladılar. Ardından daha öncede kulüp yönetiminde yer alan İskender Belük ve arkadaşları göreve talip olduklarını belirtseler de onlarda acil ödenmesi gereken mali yükün fazla olması nedeniyle geri atmak zorunda kaldılar.
Son olarak Bakan Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kulübü düzlüğe çıkartacak aday konusunda bir karara vardılar. Daha önceleri de spor kulübünde yöneticilik ve başkanlık yapan yeni başkanın kim olacağı belli oldu. Kayseri Erciyesspor´un yıllar önce 1.Lig ve Süper Lig´de yer almasında büyük katkısı olan ve o dönemde takımın gerek renklerini gerekse de hedeflerini değiştiren Erol Bedir, Kayserispor´un yeni başkanı olacak. Bakan Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kulüp başkanlığı konusunda Erol Bedir´le görüşerek görevi kendisine verdiler. Erol Bedir´de bu gelişmelerin üzerine acele bir şekilde liste hazırlığına girişti. Yeni yönetim konusunda ince eleyen Erol Bedir´in özellikle mali yönden güçlü bir liste ile genel kurula gideceği belirtildi.
Liste hazırlığı dışında Erol Bedir tecrübeli isimleri de ilimize davet ederek kulübün yapısı ve çalışmasında destek istedi. Erol Bedir, Kayserispor´u ziyaret ederek gerekli görüşmelerde bulundu ve evraklar ve ödemeler konusunda bilgi aldı. Böylelikle Erol Bedir´le birlikte yeni bir dönem başlamış oldu.



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı