KAYSERİSPOR´A ZİYARETÇİ AKINI

KAYSERİSPOR´A ZİYARETÇİ AKINI

KAMP GÜNLÜĞÜ YOĞUN GEÇİYOR

Antalya Belek´te düzenlenen kamp programı çerçevesinde Kayserispor´da antrenman ve hazırlıklar doludizgin giderken, sarı-kırmızılılara ziyaretçi akını yaşanmaya başlandı. Kamptaki ilk hazırlık maçı ise FK Kukesi ile oynandı.

Süper Lig´de sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya´da düzenlenen Belek kampı ile sürdüren Kayserispor´da antrenman ve çalışmalar günde çift idman ile yürütülmeye devam ediyor.

Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanına takım halinde ısınma hareketleriyle başlandı. Antrenmanın ilerleyen bölümlerinde kondisyona yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. İdmanın son bölümünde ise istasyon çalışması yapılırken ardından 5´e 2 top kapma çalışmaları ile antrenman noktalandı.

Antrenman öncesinde ise Manavgat Futbol Okulları öğrencileri ve Manavgat´tan gelen Kayserispor taraftarları, takımı ziyaret ederek desteklerini ilettiler. Taraftarlar ve Manavgat Futbol Okulları öğrencileri takımla birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi William Douglas De Amorim takımla beraber antrenmanlara çıkarken, Kayserispor´un bir diğer ziyaretçisi ise A Milli Takımlar Teknik Direktörü Mircea Lucescu oldu. Lucescu, Kayserispor kampını ziyaret ederek Teknik Direktör Sumudica ile kısa bir süre sohbet etti. Sumudica´dan bilgi alan Lucescu, başarılar dileyerek kamptan ayrıldı.

Öte yandan Kayserispor, Belek Kampı programında ilk hazırlık maçı Arnavutluk Süper Lig takımlarından FK Kukesi ile karşılaştı.

Haber: Mustafa Gürbüz



Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”